↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 16 65 90

Besøksadresse

Totenvegen 758
2848 SKREIA
  1. Beskrivelse
Hveem Elektro ble startet i 2005 og har siden da utviklet seg til å bli en bedrift med 25 ansatte. Bedriften er godkjent og registrert i DSB's register.
 
Vi holder til i egne butikklokaler, sentralt beliggende i Skreia der vi også har kontorer og lager. I butikken finner du et bredt utvalg av lamper og el-materiell. Vi utfører oppdrag hovedsakelig i Gjøvik- og Totenområdet, men vi har også prosjekter utenfor vårt nærområde. Bl.a. har vi utført større oppdrag i Lillestrøm, Hamar, Kvitfjell, Hafjell og Oslo.
 
Vi utfører fagmessig arbeid etter de høyeste standarder, på en rasjonell og effektiv måte. Dette ivaretar vi med godt innarbeidet internkontroll, et nøye planlagt  kvalitetssikringssystem og løpende dialog med oppdragsgiver.
 
Hveem Elektro AS satser på rask og solid kundebehandling. Bl.a. har vi innført "Elektriker på dagen", en ordning som sikrer deg kvalitet - når du trenger det!
 
Hveem Elektro AS er en totalleverandør av elektriske anlegg for sterkstrøm og svakstrøm. Vi håndterer boliger, nybygg, hytter, næringsbygg, KNX, smartbygg, kontor-landskap, landbruksinstallasjoner og industri. Vi kan også tilby  service og assistanse i forbindelse med prosjektering.
 
Kort sagt:
Hvem Elektro - et sikkert valg!