Etter mange år uten oppdatering, har Nettavisen nå sammen med Amedia lansert en oppdatert app som gir både mulighet for innlogging, å se Direktesport samt å følge akkurat de nyhetene man selv ønsker.

Her finner du appen til iOS (Apple-telefoner)

Androidversjonen finner du her.

– Endelig kan vi gi leserne våre den appen de fortjener, sier utviklingsredaktør Pål Nisja-Wilhelmsen. Det har tatt lang tid, men den som venter på noe godt, slik som den norske sommeren for eksempel, kan jo få som fortjent etter hvert. Dette er likevel langt på overtid, men nå er den her.

Nettavisen har det siste året hatt en formidabel leservekst, og appen er en nyttig tilvekst for å kunne få oversikt og kontroll, samt bruke tjenestene for de som har abonnement.

– Vi har for eksempel +alt, en veldig god tjeneste som gir folk muligheten til å lese over 90 aviser i ett og samme abonnement, samt Direktesport og Untold.

Nå er den nye Nettavisen-appen tilgjengelig for både iPhone og Androidbrukere.

Hold deg oppdatert

Det har aldri vært enklere å holde seg oppdatert på områder du er interessert i, når du selv velger emner og enkelt kan finne disse igjen i appen.

Du laster ned appen for iOS fra App store her og for Android-telefoner her. Har du den gamle appen, er det bare å oppdatere.

– Appen gir deg mulighet til å følge inntil 20 emner fra Nettavisen. Du kan velge å få pushvarsel om enkelte emner du er spesielt opptatt av, og å samle flere emner i din personaliserte nyhetsstrøm i appen, sier Øystein Spillum, produkteier for mobilapper i Amedia Utvikling.

På denne måten får du din helt personlige app-opplevelse, med nyheter om saker som opptar deg.

Her finner du appen til iOS (Apple-telefoner)

Androidversjonen finner du her.

Om du velger dine egne varslinger får du altså din egen nyhetsfeed, og en melding hver gang saker innenfor det du interesserer deg for blir publisert.