Oversikt: Dette er de koronasmittede i Østre Toten

Fire personer i Østre Toten kommune har fått påvist smitte.

DEL

38 personer er testet og fire har fått påvist smitte. Omtrent 60 personer i Østre Toten kommune er i legepålagt karantene, opplyser Østre Toten kommune i en oversikt oppdatert søndag 22. mars.

Dette er smittetilfellene:

4. smittetilfellet (22. mars)

Det fjerde smittetilfellet med Covid-19 (Korona) er påvist i Østre Toten kommune.

Den smittede er en kvinne, som er husstandsmedlem til en annen smittet, og har på den måten fått smitten i Norge. Hun har vært isolert hjemme fra før hun fikk symptomer selv og er i god allmenntilstand.


3. smittetilfellet (18. mars)

Det tredje smittetilfellet med Covid-19 (Korona) er påvist i Østre Toten kommune.

Den smittede er en mann, som var nærkontakt med en annen smittet, og har på den måten fått smitten i Norge. Han har vært isolert hjemme fra før han fikk symptomer selv og er i god allmenntilstand.

2. smittetilfellet (13. mars)

Det andre smittetilfellet med Covid-19 (Korona) er påvist i Østre Toten kommune. Den smittede er en mann, som har vært utenlands og som har vært isolert hjemme siden hjemkomst.

Han og hans nærkontakter har hatt oppfølging av helsetjenesten siden han kom hjem, og det var ventet at han skulle teste positivt på koronasmitte. Han er i god allmenntilstand.

1. smittetilfellet (10. mars)

Det er påvist ett smittetilfelle med Covid-19 (Korona) i Østre Toten kommune.

Årsaken til smitten er sporet til å komme fra utlandet. Den smittede er en mann, som er i god allmenntilstand og på bedringens vei.

Han har vært isolert i hjemmekarantene siden hjemkomsten fra utlandet. Han og hans nærkontakter har hatt oppfølging av helsetjenesten siden dette, og følges tett fremover.

Artikkeltags