Totens Sparebank ønsker å gi tilbake til samfunnet gjennom sin årlige gaveutdeling, og har nå åpnet for årets søknader via www.gaveutdelingen.no. Det opplyser banken i en pressemelding.

Frist 31. mars

Hvert år deler lokalbanken ut flere millioner kroner til store og små prosjekter i regionen.

Nå er pengesekken åpnet for 2020, og banken tar imot søknader fram til fristen går ut 31. mars, opplyser Totens Sparebank.

I fjor fikk 108 lag og organisasjoner støtte fra bankens gaveutdeling. Både Østre Toten

Skilag, IL Kolbukameratene og Initiativ Skreia fikk 250.000 kroner hver, mens Gjøvik Rideklubb og Østre Toten Idrettspark AS toppet tildelingen når de mottok hele 300.000 kroner til sine prosjekter. Det ble også delt ut mange mindre gaver, helt ned til Balke Barnegospel som fikk 3000 kroner.

Oppussing og inventar

OL Toten-Troll mottok midler til oppussing og inventar til Rausteinshytta.

- Vi støtter både kultur, idrett, utdanning og organisasjoner – fordi alt henger sammen i et samfunn, forteller banksjef Bedriftsmarked Jan Sverre Seierstad i Totens Sparebank.

– Vi ønsker å bidra til et godt kulturtilbud, slik at næringslivet i regionen har et fortrinn når det gjelder rekruttering av arbeidskraft. Ved å støtte kulturen og lokalidretten er vi også med på å ha et godt og variert fritidstilbud på Toten. Samtidig ønsker vi å videreutvikle satsingen på kompetanse og utdanning, som igjen kan bidra til at næringslivet utvikler seg videre her, legger han til.