Det sier Silje Lien fra Kolbu etter at hun og andre foreldre lørdag stelte i stand Halloween-fest på Ytter'n i Kolbu. Ikke minst var Henriette Alm, innehaver av Ytter'n, sentral i tilrettelegging og gjennomføring av arrangementet.

For andre gang

Det var andre gangen det ble arrangert et eget Halloween-arrangement for barn i barnehage- og barneskolealder på Ytter’n. 110 barn og mange foreldre deltok.

– Første gangen var i fjor, da vi ønsket at barna skulle kunne samle seg et sted og feire etter en lang tid med covid og restriksjoner. Vi savnet en samlingsarena for barna uti Kolbu, så da laget vi det selv, opplyser arrangørene.

Mer og mindre skummelt

For at arrangementet skulle passe for et så vidt aldersspenn ble lokalene på Ytter’n delt i to områder. Ett område som var litt mindre skummelt, og ett område der det var mer skummelt og mindre belysning.

– Det viktigste med arrangementet var at barna skulle få være sammen. Det var ingen krav om utkledning. Ytter’n er for alle. Det bor ikke så mange her ute, så vi er kjempefornøyd med oppmøtet, sier Halloween-arrangørene i Ytter-Kolbu.