– Mange sitter hjemme denne påsken og da er det jo et ønske om å komme seg ut å gjøre noe annet. Da tenkte jeg at vi kunne lage påskeløype og ønsketre her ved skolen, sier Ringen.

Hun hadde sett flere gode initiativ og ble inspirert til å ta tak, og det har nå Toten Montessoriskole gjort.

– En passende aktivitet som lar seg gjøre i denne tiden vi er i, sier Ringen.

Påskeløypa består av 13 spørsmål, en rebusoppgave og seks bildeoppgaver som må finnes og besvares. Både store og små kan i løpet av påsken delta på denne.

Ønsketreet består av påskeegg som kan klippes ut og fargelegges, og bakpå egget skriver man et ønske. Egget kan så henges på ønsketreet.

– Arkene med påskeeggene finner man i skolen sin postkasse, forklarer Ringen som sier at det er lov å henge opp flere forskjellige ting på treet:

– I tillegg til eggene kan man gjerne henge opp påskepynt man har laget selv. Vi håper ønsketreet blir fullt av ønsker, og gleder oss til å komme tilbake etter påsken for å se det.

Ringen sier også at dette er et tilbud til alle.

– Et tilbud til alle. Alle som ønsker kan ta turen uti Kolbu å gjøre dette er velkommen. Dette er ikke bare fordi som har noe konkret med skolen å gjøre, sier Ringen som i tillegg sier at det er mulig å vinne en premie.

– De som sender inn svarene sine til meg på e-post får fasiten i retur og kan i tillegg vinne en premie. Det trekkes en vinner etter påske, avslutter Ringen og opplyser at e-posten hennes er synliggjort ved påskeløypen utenfor skolen.