Spira slipper nytt album

Foto:

DEL

Artisten Spira fra Bøverbru slipper sitt nye album fredag 25. oktober. Steffen Falch, som han egentlig heter, har gitt sitt tredje album tittelen «Var det verdt det».

– Det kommende albumet er et resultatet av mer enn 1000 timer i Idunsfella studios i samarbeid med produsent og komponist Kim Morten Mohn, får Toten Idag opplyst i en pressemelding fra Hito Promo.

Emosjonelt

– Studioprosessen på den tredje albumutgivelser kan sammenliknes med å spille i band. Flere av låtene er laget mens Spira befant seg emosjonelt midt i situasjonen han formidler i låtene, og i flere av låtene har teksten blitt utformet simultant med komponering av låta. Nesten som i et øvingslokale, beskrives det.

– Det holder liksom ikke alltid å bare legge opp et knippe ord på en ferdig låt, eller lage beats til en ferdig tekst. Noen ganger må disse få gro og utvikle seg samtidig», sier Kim Morten Mohn ved Idunsfella Studio

Stjernespekket

Det er et stjernespekket lag som har vært med å bidra på «Var det verdt det».

Captain Poon (Gluecifer) Anton Ruud, Joddski, Jan Steigen, Tommy Manboy (trommer, bass, backingvokal), Pant, Ronni Le Tekrø (TNT) og Kjartan Hestehagen, har bidratt på Spiras tredje album.


Tidligere har Steffen «Spira» Falch fra Oppland samarbeidet med Tommy Tee, OnklP, Joddski og Johan Larsson, og har gjort spillejobber med internasjonale navn som The Game, Xzibit, Busta Rhymes, og norske helter som Karpe Diem, Madcon, Klovner i kamp og Herreløse. Denne gang er det produsent og komponist Kim Morten Mohn som føyer seg inn i rekken av samarbeidspartnere, og samarbeidet funker som hånd i hanske. Bak seg har han utgivelsene «Vinger» (2016) og «Puster inn» (2018).

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken