Toten Idag gir deg nyheter om smått og stort, spennende historier og personlige møter i de to Toten-kommunene.

Avisen kommer bare ut digitalt, på pc, mobil og som en egen app – ikke som papiravis. Sakene frontes på oa.no i tillegg til totenidag.no, og vil kunne dukke opp i Oppland Arbeiderblads papirutgave.

Toten Idag jobber i tett samarbeid med Oppland Arbeiderblad, men er et eget produkt atskilt fra det redaksjonen i Oppland Arbeiderblad jobber med.

Som OA-abonnent har du Toten Idag inkludert i abonnementet ditt.

Redaksjonen holder til i Audheimgården i Lenagata 32 på Lena.

Har du tips til hva vi kan skrive om?

Send oss ditt tips på tips@totenidag.no!

Redaksjonen


Henning Raae Fosslien, journalist

Tips Henning her!

Telefon: 926 13 527

Henning er fra Eina, og har blant annet jobbet og studert i Bodø. Henning hatt sitt eget radioprogram på NRK P3, «Raae og Osnes» sammen med komiker Erlend Osnes. Henning er også spillende trener for A-laget til Eina SK i 6. divisjon.

– Etter åtte år med tant og fjas rundt om i Bodø, Trondheim og Oslo fikk jeg omsider bestilt meg en enveisbillett tilbake til Eina. Det har vært gode år med læring og sekken med erfaringer er fylt opp etter jobbing med radio, avis og underholdning. Nå gleder jeg meg til å få bruke den kompetansen til å vise fram bygda mi. Dialekta sitter godt, patriotismen er stor og engasjementet skal ei betviles, sier Henning Raae Fosslien.

Kristin Horni, journalist (vikar)

Tips Kristin her!

Telefon: 909 49 943

Kristin er opprinnelig fra Oslo, men smyger seg stadig oppover i landet og har bodd de siste 21 årene på Hadeland.

Hun er utdannet tekstforfatter, sertifisert idéastronaut, selvoppnevnt korrekturnerd og relativt skrivefør, og ordspillene kan sitte noe løst. Dette skyldes nok en flerårig trang til å bedrive stand up.

Kristin driver Stand Up Hadeland og har jobbet flere år i reklamebransjen, innenfor tekst, idé, kommunikasjon og oversettelser.

Hun har bred bakgrunn som portrett- og magasinjournalist før hun for et par år siden begynte å snuse på nyheter i avisbransjen. Hennes genuine interesse for mennesker og deres historie er en god ballast i journalistyrket.

Belinda Jørandli Rudsengen, journalist (permisjon)

Tips Belinda her!

Telefon: 959 03 063

Første gang Belinda satte fot i OAs lokaler på Dokka var hun 14 år gammel.

– Selv om studiene trakk meg inn til storbyen har bygda alltid vært hjertet nærmest. Å møte folk der de er, få innblikk i deres hverdag og alt det de engasjerer seg i er det jeg liker aller best med journalistyrket, og jeg er spent på å se hva som rører seg på Toten.

Hvis du bryr deg om noe, er det garantert flere som gjør det – så ikke nøl med å ta kontakt!

Sæmund Moshagen, redaktør

Tips Sæmund her!

Telefon: 908 24 969

Sæmund Moshagen er redaktør i Toten Idag. Han har vært journalist i Oppland Arbeiderblad i mange år.

Han begynte som frilanser i OA allerede da han gikk på ungdomsskolen. Den første jobben var i det tidligere Totens Blad rett etter videregående skole.

Siden førstegangstjenesten ved Forsvarets Overkommando, Presse- og informasjonstjenesten, har han jobbet fast i Oppland Arbeiderblad. Østre Toten har han fulgt tett helt siden tidlig på 1990-tallet.