Hagelaget gir ikke opp

MED MUNNBIND: May Britt Sagstad (f.v.), Ingvild Nygård, Sabine Sandungen, Veslemøy Linde, Gunn-Elin Børthus, Gerd-Ellen Ottersen og Lise Thomassen Midtskogen (foran).

MED MUNNBIND: May Britt Sagstad (f.v.), Ingvild Nygård, Sabine Sandungen, Veslemøy Linde, Gunn-Elin Børthus, Gerd-Ellen Ottersen og Lise Thomassen Midtskogen (foran). Foto:

Det norske hageselskap, avdeling Vestre Toten, avlyste sine arrangementer i vår. Nå tar de grep for å sikre trygg deltakelse.

DEL

Nå har hagelaget vært proaktive på smitteforebyggelse og å legge tilrettelagte planer for sine aktiviteter smittesituasjonen tatt i betraktning, får Toten Idag opplyst.

Dette gjør de i tillegg til å samarbeide med kommunehelsetjenesten og smittevernrådgiver.

– Vi utelukker ikke at ting kan bli avlyst, men de aller fleste arrangementer vil vi kunne holde med nye regimer, sier Veslemøy Linde i Vestre Toten hagelag.

– Nå når det blir høst og vi må trekke innendørs vil vi følge gode smittevernprosedyrer slik at vi kan nyte samvær og planlegge neste års hagesesong sammen med våre hagevenner, forteller styremedlemmene i Hageselskapet Vestre Toten.

Først ut er influencer Maria Berg Hestad innen hage, grønnsaker og feel-good-gardening.

– Det gleder vi oss stort til og dette skjer den 15. oktober på Raufoss. Hos oss skal ikke økonomi stå i veien for å delta, det vil folk til enhver tid oppleve på det vi arrangerer. Medlemmene gir oss så mye både av gleder og av inntekt i form av medlemsavgift og studieringer, og alt sammen gir vi tilbake til medlemmene i form av supre foredragsholdere, og lokale tiltak, får Toten Idag opplyst fra Vestre Toten hagelag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken