Torsdag 23. februar er det duket for showkamp mellom Raufoss Fotball A-lag herrer og HK Vestre Toten kvinner.

Det er langt i fra første gangen at håndballkvinnene i HK Vestre utfordrer fotballgutta til kamp. Før pandemien utfordret de også Reinsvoll sitt a-lag, den gangen i en dobbelkamp. Først på gress og så på parketten etterpå.

En hall med mye

Denne uken er showkampen avrundingen av et større arrangement. Tanken til HK Vestre er å få vist frem sitt nye «hjem».

– Målet vårt med denne dagen er å bevisstgjøre Totningene om tilbudene som finnes i det fine nye «hjemmet» vårt. Raufosshallen byr på mye mer enn det som er vår lidenskap - håndball, og derfor er vi glade for at både Frisklivssentralen, Utstyrsbanken, Raufoss Innebandy, Raufoss Bokseklubb, Vestre Toten Skytterlag, Raufoss Friidrett og Volleyballgruppa ønsker å vise seg frem denne dagen, sier Christine Holm i HK Vestre.

I tillegg skal Dance4Fun ha et danseshow like før kampstart.

Gratis

Aktivitetsdagen i forkant av kampen er gratis, mens publikum over 16 år må betale for å se showkampen.

– Aktivitetsdagen er gratis - for både små og store, og dørene åpnes kl. 17.00. Det er gøy at så mange ønsker å vise frem deres tilbud, til nysgjerrige barn og voksne. Forhåpentligvis kan det bli muligheter til å rekruttere nye medlemmer til de ulike idrettene, sier Holm og legger til:

– Mulighetene i Raufosshallen er mange - og dette ønsker vi at flest mulig skal få vite om. Vi håper dagen blir vellykket.