Gå til sidens hovedinnhold

Jakob fra Østre Toten ble kåret til Skiskytter med MOT

Artikkelen er over 1 år gammel

Jakob Alfstadsæther fra Østre Toten er en av 14 unge skiskyttere som mottok pris fra Norges Skiskytterforbund, MOT og YX Norge under skiskytternes sesongstart på Sjusjøen, får Toten Idag opplyst i en pressemelding.

– Idrettsglede handler om mer enn selve idretten, og disse ungdommene er beviser på dette. Vi er stolte av at vi har gode rollemodeller som Jakob i vårt miljø som bidrar til å spre gode verdier, bryr seg om lagkamerater og skaper godt miljø klubben. Det er svært givende å jobbe med YX og MOT Norge om et så godt prosjekt, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Anne Varden.

«Skiskytter med MOT»-prisen 2019 ble delt ut til 14 ungdommer i alderen 15–16 år, som har blitt nominert av sin klubb eller krets fordi de er gode rollemodeller og bidrar positivt til lagmiljøet. Prisen deles av ut YX Norge, MOT og Norges Skiskytterforbund.

– Det er stort å få dele ut en pris som handler om hvem ungdommene er som mennesker og ikke en idrettsprestasjon, sa leder for MOTs kjerneaktivitet, Regine Oen Hatten, fra scenen.

I Alfstadsæther sin nominasjonstekst står det blant annet:

– Jakob er alltid positiv og motivert på fellestreningene i Østre Toten Skilag. Han stiller opp på tilnærmet samtlige treninger og er med på å tilføre positivitet i gruppen. Han er også blant de første til å gratulere andre utøvere når de lykkes og framhever ikke seg selv når han lykkes selv. Han er trygg på seg selv, har glimt i øyet og byr på seg selv i gruppen, står det i pressemeldingen.

Komplett liste over de 14 Skiskytter med MOT-vinnerne:

Stein Deinboll Markås – Bossmo & Ytteren IL

Marita Helene Olsen – Bjerkvik IF

Inga Overland – Snåsa SSL

Jens Borgar Aarhaug – Sokna IL

Lene Jøranli – Nordre Land IL

Jakob Alfstadsæther – Østre Toten Skilag

Anine Kvernerud – Asker Skiklubb

Sander Eidseter Olsen – Fossum IF

Tonje Tveito – Ål SSL

Vetle Ree-Trandum – Lier IL

Torje Seljeset – Markane IL

Nathalie Holen – Årevik Vik IL

Sofie Reenberg – Birkenes IL

Thomas Lysvoll Leikvangen – Froland IL

Kommentarer til denne saken