Far siktet for drapsforsøk på 15 år gammel sønn

LUFTAMBULANSE: Til voldshendelse på Kapp Foto: Kjetil Lysengen/OA

LUFTAMBULANSE: Til voldshendelse på Kapp Foto: Kjetil Lysengen/OA

Artikkelen er over 1 år gammel

En 15 år gammel gutt ble onsdag fraktet i luftambulanse til Ullevål sykehus med livstruende skader etter en voldshendelse i en bolig på Kapp i Østre Toten kommune.

DEL

Flere politibiler og helsepersonell rykket i 8.30-tida ut til det som etter hvert ble betegnet som en alvorlig voldshendelse på Kapp, opplyser OA.

Et øyenvitne til hendelsen sa til Oppland Arbeiderblad at han hørte skrik og rop om hjelp fra den aktuelle eneboligen.

Politiet på stedet sa til OA og Toten Idag at det var foretatt pågripelse i saken. Vedkommende ble pågrepet i nærheten av Kapp kirke.

Personen som ble livstruende skadd i voldshendelsen på Toten, er mindreårig, opplyste politiet senere i en pressemelding.

På sin pressekonferanse onsdag ettermiddag opplyste politiet i Innlandet at en far er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn.

Der ble det også opplyst at offeret i saken var kritisk skadd. Ullevål sykehus oppgir ikke informasjon om skadde personer som følge av voldshendelser til pressen. Politiet har ikke gått ut med mer informasjon om skaden.

15-åringens far ble pågrepet ikke langt fra åstedet uten dramatikk. Politiet tar sikte på å framstille mannen for varetektsfengsling torsdag. Onsdag kveld satt mannen i avhør med sin forsvarer.

Les mer om saken på oa.no.

Les også: Dette vet vi om dramaet på Kapp

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken