(Oppland Arbeiderblad)

Oppland Arbeiderblads tradisjonsrike fotballfest for de aller yngste, Knøttiaden, arrangeres for 49. gang i 2023. Cupen måtte avlyses på grunn av pandemi i 2020, men året etter var den tradisjonsrike cupen tilbake med over 100 lag i aksjon.

I år er det Raufoss Fotball som står som teknisk arrangør. I fjor var også deltakelsen stor, og Fredrik Greve Monsen i Raufoss Fotball håper på rekordstor deltakelsen når Knøttiaden er tilbake på Nammo stadion i 2023.

Påmelding til KNØTTIADEN er gratis og kan gjøres her.

– Knøttiaden er en tradisjonsrik turnering som vi er stolte over å ha tilbake på Nammo stadion. Det blir kamper på en rekke baner både ute og inne i vår flotte hall. Knøttiaden er en turnering som har betydd mye for lokalfotballen, og mange av de spillerne vi ser i aksjon i ungdoms- og seniorfotballen startet sin karriere med å være med i Knøttiaden, sier Raufoss Fotballs daglige leder Greve Monsen.

Han forteller at en stor gjeng frivillige i klubben gleder seg til å ønske alle lag og spillere velkommen arenaen som huser distriktets klart beste fotballag.

– Vi skal sørge for at alle får en flott dag med fotball og annen moro 2. september, sier Greve Monsen.

Knøttiaden er en turnering for de aller yngste. Seks- og sjuåringene spiller tre mot tre, mens åtte- og niåringene spiller fem mot fem. Alle kampene går på kunstgress.

Klubbene kan melde på så mange lag de ønsker, og alle får premie/medalje.