Gå til sidens hovedinnhold

Kulturen er på vei tilbake – disse skal spille på Raufoss i sommer

Første sommerkonsert på Raufoss gård er lørdag 20. juni.

Etter lang tid med få kulturaktiviteter kan Raufoss gård igjen ønske velkommen til Sommerkonserter.

Første konsert er allerede lørdag 20. juni og først ut er Per Tormod Strand. Han sier repertoaret stadig er gjenstand for forandring, men at han helt sikker kommer til spiller låter av Paul Simon, James Taylor, Sting, Carole King og flere.

Låtskrivere Per synes har både gode tanker og klokskap i det musikalske og sine tekster, opplyses det i en pressemelding.

Lørdag 27. juni er Vegar Jønsson på plass, kjent fra Viseklubben Børre. Vegar sier takk til Guy Clark og Townes Van Zandt som inspirerte han til å hente gitaren ned fra loftet.

Første gårdsbesøk

Lørdag 4. juli kan publikum stifte bekjentskap med Daniel Holen Berg, som for første gang spiller på Raufoss Gård.

Daniel er en ung og lovende artist som har opplevd mye, selv i en alder av bare 20 år. Han har varmet opp for artister som Jan Eggum, Knut Anders Sørum, Trond Nagell Dahl og Leif Anders Wentzel, opplyses det i pressemeldingen fra Raufoss gård.

I 2018 ble han valgt ut som én av tolv artister til å delta på bransjefestivalen GNIST i Oslo. Nå ser han nye muligheter, og lanserer det nye soloprosjektet sitt Theniyell.

Runder av

Lørdag 11. juni avrunder Aurora Heimdal og Bo Sander Kristiansen Grefsrud årets sommerkonserter. De to totninger driver med musikk på hver sin plattform, har spilt mye sammen før, men har hatt hvert sitt å holde på med noen år.

Konsertene arrangeres i tråd med gjeldende smittevernregler. Det vil derfor ikke bli satt ut stoler, men publikum oppfordres til å ta med egen stol.

Kommentarer til denne saken