(Oppland Arbeiderblad)

Klokken 17:00 braker det løs – samtlige Eliteserie- og OBOS-liga lag sparker i gang årets fotballsesong. Unntaket er Odd-Haugesund som ble spilt i går – og KFUM som debuterte i Eliteserien mot HamKam i morgen.

Raufoss skal på besøk til Mjøndalen. En kamp mellom to lag som er spådd langt nede på tabellen av de mange fotballeksperter.

Kampen ser du her.

– Det blir fantastisk kult. Det er derfor vi holder på med dette her, sier Jörgen Wålemark i forkant av kampen.

Tøft

Han ble kjent med OBOS-ligaen i fjorårets sesong. Før kampen mot Mjøndalen forventer han ingen lett kamp.

– Jeg lærte i fjor at alle lag er vanskelige å spille mot. Vår prestasjon må være veldig bra for at vi skal kunne ta poeng og det er bare fokus på oss. Vi vet at det er tøft hver gang vi skal forsøke å ta tre poeng.

Han har mest fokus på eget lag og fryder seg over en tropp uten noen skader.

– Vi ser bra ut og håper vi får det ut i kampen mot Mjøndalen. Nicolai Fremstad er klar og aktuell for starten 11ern. Troppen er skadefri og vi vet de er godt trente. Alle er klare til å spille.

Spådd langt ned

Tradisjonen tro er Raufoss blitt spådd langt ned på tabellen for nivå 2 i Norge. Blant annet hos TV2 der ekspert Amund Isaksen Lutnæs som tror de gulkledde ender på en 14. plass.

Jörgen Wålemark tar tabelltipsene med knusende ro.

– Det samme skjedde i fjor, da ble vi nummer ni og kom lengst av alle OBOS-liga lag i cupen, sier han selvsikkert.

Han håper på en god sesong og et lag som stadig er under utvikling.

– Vi jobber med å forberede vårt spill og utvikler oss som lag gjennom sesongen. Håper det blir bedre og bedre utover det, er fokuset jeg har. Så satser vi alt på å vinne hver kamp selvsagt, sier han.