(Oppland Arbeiderblad)

– Over 3000 mennesker har sett Urbane Totninger allerede. Hver kveld har det faktisk vært nesten like ellevill stemning som på premierekvelden, sier daglig leder Thomas Nyland i Seriøst Firma.

Det er produsent og daglig leder Thomas Nyland som administrerer «butikken» og organiseringen rundt humor-gjengen fra Toten. Nyland mener at alt har gått etter forventningene og mer til.

Tok av

Etter premieren tok billettsalget helt av.

– Vi har solgt over 1400 billetter etter premieren, sier han.

Han konstaterer også at det ikke bare er totninger og innlendinger på det halvannen time lange showet.

– Det er masse folk som aldri har sett Urbane Totninger før, jubler Nyland, som er grådig stolt over det den sammensveisede gjengen har fått til på scenen.

Frode Hermanrud kastet en femmer på terningen på generalprøven. Etter premieren mente ski-profilen og VM-general Åge Skinstad fra Gjøvik at premieren var «verdens sterkeste femmer» som raskt kunne bli en sekser-

OA-anmelder Hermanrud mente Norges største sommershow var like hot på vinteren.

- Er man dyktig nok, gliser til og med frognerfruer og truckføreren fra Halden sammen om vitser som blir servert på kav totning, skrev han.

Bildeserie

Urbane Totninger på Chat Noir

En blanding

Showet er en blanding av nyskrevet materiale og høydepunkter fra tidligere show slik man kjenner dem fra teltet på Kapp hver sommer.

Urbane Totninger er Norges største sommershow og har solgt 34.000 billetter i løpet av få måneder. Nå er det solgt over 14.000 billetter til Chat Noir-utgaven.

Lo godt

Fra premieren i januar til den siste 4. mars skal gjengen spille 30 forestillinger.

En av dem som var på premieren var for øvrig finansminister og Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Han ga showet terningkast sju og lo godt i halvannen time.

Både han og andre lot seg røre av hyllesten av storhopperen Roger Ruud.

- En varm og lun hyllest, mente finansministeren.