– Nå tror jeg det blir mye fjas og tull her. Egentlig er jeg helt sjokka. Det var helt tilfeldig at jeg kjøpte en kupong fredag, sier kvinnen til Norsk Tipping.

Spillselskapet på Hamar forteller fredag kveld på sine hjemmesider historien om Raufoss-kvinnen som vant toppgevinsten på én million kroner i spillet Nabolaget, som har hovedtrekning hver fredag. Kvinnen har ønsket å være anonym.

Huset fullt

Norsk Tipping skriver at Raufoss-kvinnen virkelig hadde slått på stortromma og invitert 22 venninner på fest fredag kveld. Gjestene skulle akkurat til å sette seg til bords for å spise pizza da telefonen til vertinnen ringte.

– Dette var skikkelig artig. Det er nesten ikke til å tro, siteres den nybakte Nabolaget-millionæren på av Norsk Tipping, som skildrer at «det var jubel og latter i bakgrunnen fra venninnene hun hadde invitert», og at «støyen gjorde at Raufoss-kvinnen gikk inn på et annet rom for å snakke».

Hadde pizza på bordet

Det fortelles i artikkelen at Raufoss- kvinnen hadde det litt travelt med å avslutte telefonsamtalen, siden hun hadde huset stappfullt av venninner og pizza som venta på bordet. Men hun skulle kjappe seg å ringe ektemannen å fortelle nyheten før hun spiste.

– Jeg har så mange gode venninner her og hadde så lyst til å be inn til fest. Nå tror jeg det blir et veldig party her, humrer kvinnen, som ikke har bestemt hva pengene skal brukes på.

Hun kjøpte ifølge Norsk Tipping vinnerkupongen på mobilen.

Også naboer vant

Også kvinnens naboer på Raufoss kan glede seg over premiedryss fredag kveld. Fem naboer innfor 75 meters avstand fra hovedvinnerens adresse vant 100.000 kroner hver, mens ytterligere ti spillere innenfor 128 meter fra hovedvinnerens adresse får utbetalt 10.000 kroner hver.

I tillegg mottar 50 nabolagetspillere innenfor 596 meter fra kvinnens adresse 1000 kroner hver, og 2000 spillere innenfor en avstand på 8,7 kilometer mottar 50 kroner hver.