– Å herregud. Er det sant? utbrøt den ferske Nabolaget-millionæren da Norsk Tipping ringte henne for å overlevere millionbudskapet fredag kveld.

– Det er helt utrolig. Nå kjenner jeg at tårene begynner å komme også, sier hun med skjelven stemme, skriver Norsk Tipping på sine hjemmesider.

Bare fem uker siden sist

Raufoss-kvinnen ble fredagens hovedvinner i Nabolaget. Med fem leverte kuponger kunne hun juble over en premie på 1,4 millioner kroner.

Det er ikke mer enn fem uker siden en annen Raufoss-kvinne stakk av med hovedpremien i Nabolaget. Hun mottok oppringing fra Norsk Tipping mens hun hadde 14 venninner på besøk til pizzaselskap.

Siden denne fredagens vinner hadde lever hele fem Nabolaget-kuponger vant hun totalt 1,4 millioner kroner. I tillegg til hovedpremien på én million, stakk hun altså av med fire av fem «nabogevinster» på 100.000 kroner.

Lå og sov

Kvinnen forteller til Norsk Tipping at hun lå og sov da telefonen ringte fra et noe spesielt nummer.

– Jeg har lagret telefonnummeret til Norsk Tipping som «Gullpotten» med en emoji av en leppestift bak, så jeg ble litt overrasket og nysgjerrig da jeg så at det ringte fra dette nummeret, sa hun da hun mottok budskapet.

Skal kjøpe leilighet

På spørsmålet om hva premien skal gå til har den ferske millionæren ifølge tippeselskapet en klar plan:

– Nå kan jeg kjøpe meg ny leilighet, så jeg tror nok det meste av premien vil gå med til det.

Totalt førte vinnerlykken til Raufoss-kvinnen til at andre spillere innenfor 7,3 kilometer fra kvinnens adresse vant til sammen 1.750.000 kroner fredag kveld.

Fem premier på 100.000 kroner ble vunnet innenfor 75 meter fra kvinnens adresse, mens ti gevinster på 10.000 kroner ble vunnet av andre naboer innenfor 111 meter fra kvinnens adresse.