Er du fra Raufoss? Eller bor du på Lena? Med den nye versjonen av appen vår har du nå mulighet til å få pushvarsel om temaene og stedene du selv er mest interessert i.

Nå kan du i større grad enn tidligere styre hvilke bildeserier, artikler og reportasjer du får opp – sortert etter kategori eller geografi i Toten Idags app.

– Dette gir våre lesere muligheten til å selv velge hva de vil få som pushvarsel på telefonen sin. Du kan velge mellom 20 forskjellige temaer og steder. Det er selvfølgelig mulig å abonnere på flere samtidig. Så mange du vil, sier redaktør Espen Amundrud Solhaug.

Enkelt å ordne

Dersom du ikke har appen allerede, kan du laste den ned i Appstore for iPhone, og i Google Play for Android.

Vi har valgt ut 20 ulike varslingstagger (se faktaboks). Slik går du fram for å få nyhetsvarsler i den oppdaterte TI-appen.

1. Åpne appen. Trykk deg inn på «For deg» (på linja nederst i mobilvinduet).

2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre, eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.

3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.

4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella – da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra denne kategorien.

OBS! For at dette skal funke, må du velge «Tillat varslinger» for appen dt.no på innstillinger på mobilen din.

Mange alternativer

Toten Idag har valgt ut 20 tagger som du kan følge. Blant dem er det garantert noen som interesserer deg:

Våre varslingstagger:

Vestre Toten

Østre Toten

Raufoss

Reinsvoll

Eina

Bøverbru

Lena

Kapp

Skreia

Kolbu

kultur

sport

krim

økonomi og næringsliv

helse

trafikk

bolig og eiendom

skole og utdanning

oppvekst

arbeidsliv

I tillegg kommer vi til å varsle om viktige nyheter - altså siste nytt.

Du kan velge alle, eller bare noen. Det er helt opp til deg. Er du ikke interessert i nyheter fra et sted eller innenfor et felt, kan du helt enkelt velge disse bort i din egen, skreddersydde nyhetsfeed – rett på mobilen.