Det sier leder Marthe Lundgjerdingen og infoleder Jenny Stensrud i Østre Toten Bygdeungdomslag.

De to er blant dem som står i spissen for et høyst oppegående bygdeungdomslag i Østre Toten. Når 90 års BU-historie i lokallaget skal markeres lørdag 7. oktober, akter laget og dets 155 medlemmer å gjøre det på en måte som både synes og høres.

– Action og støy

– Det blir mye action og støy, både på dagtid og på kvelden. Målet med arrangementet, som er åpent for alle, er å vise oss fram og å få det til å skje noe på Lena, sier Lundgjerdingen og Stensrud.

De har fått med seg både puben Tyst, bandene Harry Hoover og Vika Anonymous og handelsstanden på Lena når de trommer sammen til 90-årsmarkering i Lena park.

Bildeserie

Disse møtte vi på traktortreffet på Lena

Motorsag og øltelt

– Handelsstanden har høstdag i Lena sentrum samme dag. Vårt opplegg på dagtid blir dermed en del av mye annet som skjer på Lena denne dagen. Vi skal blant annet ha motorsagtevling i parken, så det kommer til å høres hvor vi er. Vi kommer også til å ha en bod med matservering, og traktor-kjøring for barn, sier Lundgjerdingen og Stensrud.

– På kvelden arrangerer vi åpen konsert med Harry Hoover i parken. Tyst skal stå for ølserveringen fra eget telt og inngjerdet skjenkeområde. Der må en være 18 år for å komme inn, men konserten i parken er åpen for alle fra 16 år. Vi har alt av søknader og tillatelser i orden, om noen skulle lure på det, sier Marthe Lundgjerdingen og Jenny Stensrud i Østre Toten Bygdeungdomslag.