I uke 40 satte Toten Idag ny ukerekord på 4514 plusslesere. Det vil si at vi aldri tidligere har vi hatt et så høyt ukesnitt for lesingen av Toten Idag-artikler.

Det lover godt – og det er på sin plass å takke våre lesere for tilliten.

Vi er ikke fornøyd. Høstjakta er i gang, og vi skal strekke oss etter nye mål og rekorder.

20. juni 2019 lanserte Oppland Arbeiderblad og Amedia-konsernet en ny nettavis for Østre og Vestre Toten. I oktober 2020 kan vi konkludere med at det har vært vellykket.

Som OA-abonnent har du full tilgang til Toten Idags artikler. Det er også mulig å kjøpe eget Toten Idag-abonnement.

Les også

Toten Idag har bevist at vi fortjener vår plass i avisfloraen. Nå vil vi høre mer fra deg

I august satte vi dagsrekord for lesingen på totenidag.no. Vi skal ikke underslå at lesertallene har variert i perioder, men nå har Toten Idag stabilisert seg og vi sikter mot nye høyder.

Dit skal vi komme med god og troverdig journalistikk.

Siden oppstarten har Toten Idag satset på mye forskjellig. Vi har blant annet lansert serier om «Folk på Toten», lagd masse reportasjer og besøkt folk i serien «Gårdsliv».

Nå skal vi rendyrke en mer helhetlig profil og dekning, og rette vårt fokus inn mot nyheter og hendelser. Alt handler egentlig om nyheter, og vår statistikk viser at det er dette dere vil lese.

Samtidig er det viktig å ta med oss det beste fra Toten Idags første måneder.

I en redaksjon med tre medarbeidere er det ikke mulig å gjøre alt. Det er alltid slik at noe må velges bort.

Du skal fortsatt finne for eksempel sterke personlige historier, saker om boligmarkedet, kuriosa og møter med mennesker som driver med spennende prosjekter på totenidag.no.

Vi skal også ha glimt i øyet og gi deg positive saker fra Toten.

Les også

Barnesanger på repeat, kald kaffe og evig spørretime: Dette er mitt bidrag til den store dugnaden

I større grad enn tidligere vil Toten Idag-redaksjonen være nyhetsjegerne på Toten. Vi skal følge opp hendelser og «breaking news» slik at du skal være best mulig oppdatert på det som skjer der du bor og arbeider.

Det skal vi gjøre i samarbeid med vår moderavis OA og med alle Amedia-verktøyene i ryggen.

Journalistene Belinda Jørandli Rudsengen og Henning Raae Fosslien skal følge det politiske livet i Vestre Toten, prosesser som preger Toten-samfunnet og jakte både små og store nyheter.

En nylig endring er at journalist Belinda Jørandli Rudsengen har tatt over ansvaret for kommunedekningen av Vestre Toten for både Oppland Arbeiderblad og Toten Idag.

Les også

Da bestefar satt hjemme for fedrelandet

Henning Raae Fosslien er mannen å kontakte hvis du brenner inne med en god sak på både Vestre Toten og Østre Toten. Henning er redaksjonens allrounder og slår mer enn gjerne av en prat med deg.

OA-journalist Sæmund Moshagen vil fortsatt ha kommuneansvaret for Østre Toten. Undertegnedes ambisjon er blant annet å følge næringslivet i Raufoss industripark, Innlandets industrielle hjerte.

Vi har også opprettet et eget direktestudio der du finner notiser om smått og stort på Toten, men også andre nyheter redaksjonen tror vil interessere våre lesere på Toten.

Takk for at du leser oss! Vi håper du blir med på fortsettelsen.

Har du et godt tips til oss? Send en e-post til tips@totenidag.no!

Espen Amundrud Solhaug - med kontaktinfo

Redaktør i Toten Idag

E-post: espen.solhaug@amedia.no

Telefon: 997 73 728

Les også

Barnesanger på repeat, kald kaffe og evig spørretime: Dette er mitt bidrag til den store dugnaden

Les også

Her sitter jeg mens samfunnets superhelter redder verden