Gå til sidens hovedinnhold

Toten Idag ønsker konkurransen velkommen!

Artikkelen er over 1 år gammel

Kommentar Dette er en kommentar, skrevet av en redaksjonell medarbeider. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det skjer ting i Totens svar på Akersgata, nemlig Lenagata.

I en kommentar publisert 15. januar skriver redaktør Jon Olav Andersen i Totens Blad at avisa skal lansere en digital abonnementsløsning.

Som journalist og redaktør blir jeg glad hver gang jeg ser andre aviser og mediehus, selv om de er konkurrenter, gå nye veier og satse.

Nå kan det diskuteres hvor nytt det er å være digital i 2020, men å begynne på veien fra gratis papiravis til en digital abonnementsløsning er uansett spennende.

Vi i Toten Idag ønsker den digitale konkurransen velkommen, og ønsker Totens Blad lykke til med satsingen.

Det blir spennende å se hvordan tilbudet blir. Det har ikke lyktes Toten Idag å få en kommentar fra Totens Blad om den nye satsingen.

Siden 20. juni har Toten Idag levert nyheter, smått og stort fra Vestre og Østre Toten. Vi er OAs datteravis for Toten og sammen med moderskipet jobber vi hver dag for å forbedre vår dekning av distriktet vårt.

Som en del av mediekonsernet Amedia har vi de digitale musklene for å gi deg det beste tilbudet.

Har du OA-abonnement, er Toten Idag inkludert i den pakka. Det er også mulig å abonnere på kun Toten Idag hvis du foretrekker det.

HER FINNER DU PRISENE OG KAN KJØPE ABONNEMENT

Vi er fullstendig klar over at vi er en ung avis som fortsatt ikke har fylt ett år. Samtidig håper jeg dere lesere setter pris på produktet vårt og det vi har fått til.

Toten Idag er en avis som utfyller OAs dekning av Toten-kommunene. Siden oppstarten har vår unge redaksjon fartet rundt omkring i tettsteder og grender for å finne de gode historiene og møte spennende mennesker.

Tusen takk for de positive tilbakemeldingene vi har fått!

Lesertallene våre forteller meg at dere har satt pris på møter med mennesker, suksesshistorier og smått og stort innen næringslivet.

Det har vært utrolig hyggelig å bli enda bedre kjent med Toten på denne måten, og i 2020 skal Toten Idag gjøre enda mer for å gi totningene en best mulig dekning. Vi omfavner konkurransen og ser på det som en skikkelig gulrot for å bli bedre.

Man sier at det ikke er noen vinnere i en krig, men i ett tilfelle er jeg uenig. I en «aviskrig» er det leserne som er vinnerne.

Vi skal gjøre vårt beste for å innfri dine forventninger.

Har du tips, ris eller ros til redaksjonen?

Send oss en e-post på tips@totenidag.no eller kom innom oss i Audheimgården på Lena.

Du kan også kontakte meg direkte på telefon 997 73 728 eller espen.solhaug@amedia.no.

Vi talas!

Espen Amundrud Solhaug

Redaktør i Toten Idag

Kommentarer til denne saken