Dette er Toten Idag-redaksjonen

Av
DEL

Med en redaksjon tre personer gir Toten Idag deg nyheter om smått og stort, spennende historier og personlige møter i de to Toten-kommunene.

Avisen kommer bare ut digitalt, på pc, mobil og som en egen app – ikke som papiravis. Sakene frontes på oa.no i tillegg til totenidag.no, og vil kunne dukke opp i Oppland Arbeiderblads papirutgave.

Som OA-abonnent har du Toten Idag inkludert i abonnementet ditt.

Redaksjonen holder til i Audheimgården i Lenagata 32 på Lena.

En god lokalavis

Har du tips til hva vi kan skrive om?

Send oss ditt tips på tips@totenidag.no!

Toten Idag jobber i tett samarbeid med Oppland Arbeiderblad, men er med sine tre ansatte et helt eget produkt atskilt fra det redaksjonen i Oppland Arbeiderblad jobber med.

I tillegg til redaktør Espen Amundrud Solhaug, er Belinda Jørandli Rudsengen og Henning Raae Fosslien journalister i Toten Idag.

– Vi ønsker å treffe de unge på Toten bedre enn vi har gjort tidligere. Vi vil være der folk på Toten er og berøre de temaene som også de unge mener er viktig, ikke minst barnefamilier, sier Espen Amundrud Solhaug.

Har du hørt podkasten vår? Her finner du alle episodene av «Talas!».

Den er også tilgjengelig på Spotify og andre steder du hører podkaster.


Dette er Toten Idag-redaksjonen:

Henning Raae Fosslien, journalist

Tips Henning her!

Telefon: 926 13 527

Henning er fra Eina, og har blant annet jobbet og studert i Bodø. Henning hatt sitt eget radioprogram på NRK P3, «Raae og Osnes» sammen med komiker Erlend Osnes. Henning er også spillende trener for A-laget til Eina SK i 6. divisjon.

– Etter åtte år med tant og fjas rundt om i Bodø, Trondheim og Oslo fikk jeg omsider bestilt meg en enveisbillett tilbake til Eina. Det har vært gode år med læring og sekken med erfaringer er fylt opp etter jobbing med radio, avis og underholdning. Nå gleder jeg meg til å få bruke den kompetansen til å vise fram bygda mi. Dialekta sitter godt, patriotismen er stor og engasjementet skal ei betviles, sier Henning Raae Fosslien.

JOURNALIST: Henning Raae Fosslien.

JOURNALIST: Henning Raae Fosslien.

Belinda Jørandli Rudsengen, journalist

Tips Belinda her!

Telefon: 959 03 063

Etter et drøyt år i permisjon var tida endelig inne for Belinda Jørandli Rudsengen å finne tilbake til tastaturet, notatblokka og kameraet.

– Heldig som jeg er har dette nå blitt plassert på Lena, hvor jeg gleder meg til å få brukt journalistutdannelsen i praksis, og ta fatt på hverdagen som en del av Toten Idags redaksjon, sier hun.

– Som nylig tilbakeflytta «lænning» kan jeg ikke skryte på meg å være totning selv. Kjærligheten til bygda og det den har å by på krysser imidlertid kommunegrenser, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Toten og alt distriktet har å by på.

Første gang Belinda satte fot i OAs lokaler på Dokka var hun 14 år gammel.

– Selv om studiene trakk meg inn til storbyen har bygda alltid vært hjertet nærmest. Å møte folk der de er, få innblikk i deres hverdag og alt det de engasjerer seg i er det jeg liker aller best med journalistyrket, og jeg er spent på å se hva som rører seg på Toten.

Hvis du bryr deg om noe, er det garantert flere som gjør det – så ikke nøl med å ta kontakt!

JOURNALIST: Belinda Jørandli Rudsengen.

JOURNALIST: Belinda Jørandli Rudsengen.

Espen Amundrud Solhaug, redaktør

Tips Espen her!

Telefon: 997 73 728

Espen Amundrud Solhaug har tidligere jobbet som frontsjef og journalist i Oppland Arbeiderblad.

– Toten Idag skal være moro for både leserne og oss i redaksjonen. Det skal være både gøy og nyttig å lese nettavisa vår. Samtidig skal vi ha et kritisk og alvorlig blikk når det er nødvendig, sier Solhaug.

– Vi skal skrive om smått og stort, det alvorlige og det artige, legger han til.

Solhaug trekker fram næringsliv, arbeidsliv, oppvekst og personlige historier som viktige temaer for Toten Idag.

– Toten er mer enn jorder og industri. Toten er summen av folka som bor i de to kommunene. Det er viktig for oss å løfte fram folk og prosjekter som fortjener oppmerksomhet.

REDAKTØR: Espen Amundrud Solhaug

REDAKTØR: Espen Amundrud Solhaug Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken