Norsk Tipping melder på sine hjemmesider at de ikke fikk tak i vinneren før etter noen forsøk. Da hadde kvinnen rukket å sjekke kupongen sin

– Jeg er i familieselskap, og vi har akkurat spist middag. Jeg har lagret nummeret deres som «Lotto». Da jeg så dere hadde ringt, måtte jeg inn på telefonen og sjekke kupongen min. Jeg grudde meg veldig, men ble selvsagt veldig glad, sier Reinsvoll-kvinnen til Norsk Tipping.

Har planene klare

Det opplyses at den nybakte Nabolaget-millionæren allerede har planene klare for hva pengene skal brukes på.

– Vi skal bruke noen kroner på ferie. I tillegg kommer jeg til å dele med barna, sier kvinnen til Norsk Tipping.

Tippeselskapet opplyser at kvinnen leverte inn en femukerskupong på mobilen sin 1. nyttårsdag. Fredag ble hun altså Nabolaget-millionær.

Flere vinnere

Adressen som ble trukket ut med én million kroner i gevinst fredag kveld ligger sentralt på Reinsvoll. Kvinnen følger i rekken av flere totninger som har hatt hellet med seg i Nabolaget det siste året.

Senest 11. november og 13. oktober i fjor var det kvinner bosatt på Raufoss som stakk av med hovedgevinsten.

Siden hovedgevinsten fredag kveld tilfalt en spiller på Reinsvoll er det flere nabolagetspillere på stedet som har lykken med seg. Fem spillere innenfor en avstand på 58 meter fra hovedvinnerens adresse vant 100.000 kroner hver. Ytterligere ti spillere innenfor 171 meter fra millionadressen vant 10.000 kroner hver.

Trøstepremier

I tillegg får 1000 nabolagetspillere innenfor 770 meter fra vinneradressen 1000 kroner hver, mens 2000 spillere innenfor ti kilometer fra adressen får en 50-lapp hver.