(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Det er altså DOBBEL V86-JACKPOT i kveld, og det ligger knappe 10 millioner ekstra i åtterpotten. På de flate bongene på Andelstorget banker vi 4 Lozano Di Quattro (V86-5). På systemene har vi ikke helt bestemt oss enda, men også der kan det bli banker på Lozano Di Quattro. På siste info bongene bestemmer vi oss først nærmere start. Våre komplette tips er som følger:

Våre andelslag på Andelstorget til V86-omgangen fra Sverige finner du her

V86-1 : 10 Queen Of America – Er en enormt god hoppe, og den har matchet betydelig bedre motstand enn dette tidligere. Var veldig fin i årsdebuten sist, og spurtet sterkt når den fikk lukene litt inn på oppløpet. Viste 12,0 s 800m, og gjorde det med krefter igjen. Her er den billig ute når det gjelder motstand, og kjører ikke Flemming Jensen den bort så skal den ha en stor sjanse i et løp som dette. Klar tipsener! 5 Ulla Rols – Kommer ut etter en liten pause, men er «alltid» godt forberedt, og vi forventer en god innsats direkte. Kammet med seg fem seire i fjor, og pleier å dukke opp på foto når den leverer på sitt beste. Må med på en tidlig gardering fra et perfekt spor.

4 Rouge Tile – Kommer ut etter litt over 3mnd pause, og Malmin velger altså å dra den til Åby. Det betyr at den har trent sterkt, den har matchet gode hester tidligere, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 5-4-3-6-9 C : 7-8-12-2-1-11

V86-2 : 5 Victory Caelus – Gikk et sterkt løp etter pause sist, og åpnet altså 11,8 f 1000m i dødens. Gav seg aldri helt, og den fikk et pluss i kanten av oss. I kveld dundrer den normalt til tet, banen blir lynrask, og den blir ikke enkel å plukke ned. Prøves som en svært spennende tipsener. 8 Kill Posin – Ble passivt kjørt sist, men den avsluttet positiv, og kom til mål med litt krefter igjen. Er veldig kjapp fra start, og Mika Forss kommer nok å klemme til direkte. Løser det seg bare nedover startsiden så har den en fin sjanse. Motbudet.

2 Perfect –
Er mye bedre enn raden, og duger på sitt beste. Vi likte dog ikke helt den fant på sist hvor den feilet i tet på siste bortre, og den fortjener ikke å bli plassert andre steder enn på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 5 B : 8-2-7-9-4 C : 6-3-10-1-11-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-3 : 2 Credityuan – Her er det svært jevnt, og det skiller veldig lite. En bred gardering kan derfor vise seg å være smart. Favoritten føler vi dog er motivert da den står veldig riktig til, og er ordentlig bra på sitt beste. Ble felt av banen sist, mens den var bra til seier nest sist. Rapportene på den er gode, og vi setter den knepent først. 5 That’s So Clever – Er med garanti en av de med best kapasitet i feltet, og den er på riktig vei i sin nye regi. Har vært positiv to ganger på rappen, den har fordel av en bane som Åby med to ledige innerspor på oppløpet, og på ren speed blir den skummel om det bare løser seg innledningsvis. Motbudet.

9 Global Dictator – Har gjort veldig fine løp på slutten, og den ligger veldig i skorpen. Kommer ut med draskylapper for første gang i karrieren, og en slik endring kan ofte slå veldig heldig ut når man tester den for første gang. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 5-9-12-10-4-8-11-7 C : 3-6-1

V86-4 : 7 Belgique – Ble det feil for sist, og den ble rett og slett lei da. Gangen før vant den enkelt fra tet, og i det slagne felt var knallgode Wishful Order. Her støter Belgique på dønn riktig motstand, og tilbake i en normal utgave så må sjansene for seier være svært gode. Er dessuten kjapp fra start, og kommer å sitte fint på det. Plasseres klart først. 4 Global Eyecatcher – Får mange tilhengere i totoen, og raden er fin. Kommer dog ut etter pause, det er snakk om en fersk hoppe, og med slike er det alltid galopprisiko fra et trangt spor i volten. Blir derfor kun et 2-valg.

13 Jacara Du Pont – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den har gjort det helt OK. Går og sover litt i løpene, og det skal bli spennende å se om Kihlström greier å «vekke» den. Sporet er perfekt, og på kapasitet er den såpass god at den kan overraske med klaff. Plasseres på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 7 B : 4-13-5-10-2 C : 14-11-6-8-12-3-1

V86-5 : 4 Lozano Di Quattro – Har gjort jobben sin i årets to første løp, men den har funksjonelt ikke vært perfekt, og man ønsker derfor å slipe litt på balansen til kveldens oppgave. Man har snakket om at man ønsker å være med i Elitloppet med denne, og da kan dette være et passende løp å vise den frem i. Banen blir nemlig lynrask, sporet er perfekt, og her får den gratis tet. Burde kunne gå ned mot 09,0 om man virkelig ønsker å vise den frem, og den taper naturligvis ikke dette om den leverer i nærheten av hva den kan. Skal stå klart først på ranken, og på de flate bongene garderes den ikke.

Velger man å spekulere så er det i første rekke 7 Ture L.A. med løp i kroppen, og grunnkapable 3 Yuvaraj som er aktuelle.

Vår rangering : A : 4 B : 7-3 C : 6-8-9-2-10-5-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-6 : 3 Heartbeat Thunder – Er en kanon i grunnlaget, og vi tror på en meget bra sjanse her. Den så smellfin ut i årsdebuten sist hvor den ble sittende bom fast som fulltanket. Glem ikke at vi her snakker om en hest som vant en finale under ELITLOPPSHELGEN i fjor, da tok den ned Dragons Bar fra dødens, og travet enormt sterke 11,6/2140ma etter en sluttrunde i dødens. Går et spennende år i møte, her har den en veldig riktig oppgave foran seg, og den tåler å bli brukt underveis. Plasseres klart først. 6 Hell Patrol – Har slitt med en skade, men så utrolig bra ut i sin årsdebut hvor den ble sittende fast med masse krefter igjen. Var med i OGP i fjor, og er rett og slett ordentlig bra når den står på fire friske bein. Må med om favoritten garderes. Motbudet.

4 Friend Of Elves – Har fått to løp i kroppen etter pause, og de skal nok ha gjort veldig godt. Er giftig på speed, og fra for eksempel rygg leder er den ikke ueffen om lukene kommer på oppløpet. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 6-4-9 C : 8-5-1-7-2

V86-7 : 1 Great Time Trot – Var stor i nederlaget sist, og hadde virkelig fortjent å få vinne det løpet etter en reise i dødens. Tapte kun for knallgode Joint Chief, og gikk altså 13,3 på en noe krevende bane. Er veldig rask fra start, her kan det bli tet, og vi tror ikke den taper om den kommer seg foran. Skulle den bli overflydd så kan den også avgjøre dette via siste indre. Førstevalget! 2 Longone River – Er også den veldig kjapp ut, men det blir ikke enkelt å hente en hel lengde side om side på favoritten. Rapportene på den etter pause er gode, sporet er perfekt, og den må med om favoritten garderes. Er meldt med BIKE, og det er kun et pluss. Motbudet.

7 Steady Victory – Var brenngod til seier fra dødens sist, men det løpet kan også ha kostet litt, og nå er det dessuten «forsiktige» Lähdekorpi som sitter seg opp. Fra et kaldt spor blir den kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 2-7-10-3-12-6-9 C : 4-11-5

V86-8 : 3 Edelweiss – Leverte en sterk årsdebut sist, og på klokken stod det 10,7 s 800m. Er god ut med volte, og skulle den komme seg foran her, ja, da er fort dette løpet over. Er nemlig en enormt god 5-åring som i fjor gjorde det ordentlig bra mot årgangens beste 4-åringer. Fikser V86-kronene i kveld? SPILLES! 2 Jimbaran Zon – Kan det meste når den leverer på sitt beste, og det skal bli spennende å se den igjen i denne årsdebuten. Er god fra start med volte, og har også løst veldig bra fra trange spor. Kan få tet, men det kan også bli rygg leder. Må med på en tidlig gardering. Motbudet.

4 Destiny Effe – Hadde hatt en stor sjanse om det hadde vært autostart, men den skal altså ut fra et trangt spor i volten, og det med en kusk som knapt nok har prøvd det svenske voltesystemet. Det kan naturligvis gå bra, men vi blir heller ikke sjokket om den blir bortvist. Vant 5 av 6 løp i fjor, den var god på Vincennes tidligere i år, og hos oss blir dette løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 2-4-9-7 C : 5-8-1-6

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»