(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

En ny svært innholdsrik uke er i vente, og her er det mye å glede seg til. Gå ikke glipp av følgende:
* Tirsdag : Bjerke og Jägersro byr på V75-jackpot, og det ligger 500 000 ekstra i sjuerpotten.
* Onsdag : Det er Solvalla og Bergsåker som står for onsdagens V86-omgang, og her er det en saftig JACKPOT på hele 9 415 753 ekstra i åtterpotten.
* Lørdag : En ny lørdag med Super Saturday venter, og først ut er Åby som byr på en internasjonal V75-omgang. Storløpet Paralympiatravet skal kjøres, og i V75-spillet er det mulig å vinne 24 millioner for en alenevinner. Om kvelden skal vi til Forus hvor det er GULLJACKPOT i V75-spillet.
* Søndag : Her blir den en ekstra V75-omgang fra Vermo hvor storløpet Finlandia Ajo skal kjøres.

Visby er først ut denne uken, og her venter et spennende V4-spill. Flere av løpene er veldig jevne, og vi blir alt annet enn overrasket om dette gir bra betalt. Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V4-omgangen fra Visby finner du her

V4-1 : 12 Super Nice – Det er et veldig skille på hestene i innledningsløpet, og her skal vi ikke sløse med kryssene. Super Nice har fått tre løp i kroppen etter pause, og nå er den betydelig billigere ute. Trives dessuten svært godt på denne banen, den er kuskeplusset, og nå rykker man også skoene rundt. Lar seg rett og slett ikke slå?

V4-2 : 4 Nice Run – Fikk maks i årsdebuten sist, men da skal man vite om at den møtte betydelig bedre hester enn hva den gjør nå. Er dessuten normalt forbedret med et løp i kroppen etter oppholdet, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Settes først i et ellers veldig jevnt oppgjør.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 8 Por Una Cabeza – På ren kapasitet er ingen bedre enn denne, og det skal bli spennende å se den igjen etter at vintertreningen er unnagjort. Pleier å være godt forberedt etter lengre pauser, og det er nok den igjen. Prøves som en frekkis i et ellers småskummelt oppgjør.

V4-4 : 15 Bugatti Veyron – Er billigere ute i dette lunsjløpet, og vi er inne på at den kan skrelle. Har radet opp med klart bra løp mot bedre hester på slutten, og formen er ordentlig bra. Settes frekt først i et veldig jevnt og åpent oppgjør.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»