(Nettavisen)

En innholdsrik søndag står foran oss og den innledes med breddlopsdag på Jägersro med både V4 og V5 på menyen. Søndag ettermiddag er det så klart for en flott V75-omgang på Hagmyren med spillestopp kl 15.00. Og søndag kveld er det internasjonal V65-omgangBergen travpark med DOBBEL JACKPOT og hele 1 216 268 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp i V65 er kl 18.15.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Og det er nettopp Bergen travpark det heretter skal handle om i denne artikkelen. Spillemessig er det en kanoninteressant V65-omgang vi har foran oss med tanke på det er internasjonalt spill og at det er dobbel jackpot med hele 1 216 268 SEK ekstra i sekserpotten. Det er flere solide favoritter på farten, jeg går på bankeren direkte i V65-1.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang på Bergen travpark. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Kun galopp imot for storfavoritten
Tom Erga har fått sving på seiershjulet den siste tiden og fredag presenterte han to solide vinnere i V65-omgang på Forus da både Idu Bork og årsdebuterende Mimle Ø.K. gjorde strålende seiersløp. Sist lørdag var det V75 på hjemmebanen Forus og da leverte Stå Stille et mildt sagt imponerende seiersløp. Og nettopp Stå Stille er blant hestene som starter på Bergen travpark i kveld og femåringen kommer til å bli V65-omgangens største favoritt. Står riktignok i bakspor i V65-1, men møter hester han skal slå. Litt galopprisiko er det fortsatt på Moe Odin-sønnen, men startspor i andre rekke minsker nok den risikoen. Jeg spekulerer ikke og bruker 9 Stå Stille i V65-1 som min V65-banker på Bergen travpark i kveld.

Tre hester gjør opp i V65-2
Det er klart skille på hestene i V65-2 og jeg tror de tre mest spilte gjør opp om seieren. Favoritten heter 1 Moonshine Love og det er snakk om en motivert favoritt. Kunne ikke svare gode Quality Majesty ned oppløpet på Bergen travpark forrige torsdag, men holdt stilen flott til andre. Nest sist ble det enkel seier. Førstespor bak bilen i kveld, men møter noe bedre motstand og både 6 Vicious og 7 Speedy Vincent er klare motbud til favoritten.

Vidåpen amatørmatch
Formkusk Vemund Madsen Drolsum sitter opp bak favoritten 9 Vie Ramsen i V65-3, i et løp som er en amatørmatch mellom Bergen og Bjerke. Sjuåringen går jevne og fine løp, men det er langt mellom seirene for tiden. Helt grei favoritt, men ellers er løpet vidåpent og jeg velger å ta med alle ti hestene på de fleste V65-forslagene.

Strekhestene gjør opp i V65-4/V5-1
2 Villmann gjorde en solid treårssesong med tre seire og tre andreplasser på ni starter og årsdebuterer i kveld i regi Odd Storetvedt med gode rapporter i ryggen. Får i tillegg opp svært velkjørende Bjørn Steine som kusk og det er ytterligere ett pluss. Skal stå først på ranken i dette løpet, men strekkollega 1 Haugens Embla er ingen kastekjepp. Fireårshoppa var solid i seiersløpet på Forus forrige lørdag for sin trener Tom Erga og skal gi Villmann kamp om seieren. Jeg synes de to strekhestene skiller seg litt ut i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


God vinnersjanse for favoritten i V65-5/DD-1
Det er flere solide favoritter i kveldens V65-omgang og blant dem er 1 Sing For Hope. Vallaken imponerte med å holde enkelt unna for storfavoritten The One And Only i seiersløpet på Bergen travpark forrige torsdag, det etter å ha ledet hele veien. Det kan bli samme scenario i kveld fra et perfekt førstespor bak bilen i V65-5/V5-2/DD-1, og det er heller ikke noe minus at Svein Ove Wassberg kusker. 1 Sing For Hope blir min DD-banker på Bergen travpark i kveld og blir også min banker i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ny motivert favoritt i V65-6
Kapasitetshesten 7 Rönnerdahl er tilbake i løpsbanen i kveld etter halvannen måneds pause. Fungerte ikke som best i sin siste start som var et V75-løp på hjemmebanen. Men har ellers vært veldig god i lang tid. Møter noen gode konkurrenter i V65-6/V5-3/DD-2 i kveld, men fungerer hesten som best er det neppe snakk om saken i dette løpet og 7 Rönnerdahl er en svært motivert favoritt i V65-finalen.