(Nettavisen)

En strålende trav- og galoppuke er vel i gang og også denne lørdagen byr på Super Saturday. Suksesskonseptet til Rikstoto byr på dobbel V75 kommende lørdag. Først spiller vi til en strålende V75-omgang på JØrebro der det også er stor jackpot med 19 859 320 SEK ekstra i sjuerpotten, mens vi lørdag kveld spiller til en herlig V75-omgangBjerke med Gulljackpot. Onsdag kveld er det dobbel jackpot i V86 på Solvalla/Åby med hele 9 966 948 SEK ekstra i åtterpotten. Torsdag er det sesongpremiere på Øvrevoll med internasjonal V5/V4. Søndag er det jackpot i V75Vaggeryd. Her skal det fordeles 5 580 291 ekstra i premiepotten (40/20/40).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er naturligvis V86-omgangen med dobbel jackpot på Solvalla/Åby med snaue ti millioner ekstra i åttepotten som er onsdagens sportslige og spillemessige høydepunkt, men onsdagen byr også på V65 på Klosterskogen med dobbel jackpot og 251 804 kr ekstra i sekserpotten. Onsdagen innledes også denne onsdagen med galopplunsj på Bro Park. Det er både V4 og V5 på menyen. Spillestopp i V4 er som vanlig kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.10.

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Klosterskogen. Det er altså dobbel jackpot med 251 804 kr ekstra i sekserpotten og merk at spillestopp i V65 er allerede kl 18.30. Det er ikke V5-spill, men de fire siste V65-løpene utgjør en spennende V4-omgang og her er det spillestopp kl 19.10. Jeg finner min V65-banker allerede i den første avdelingen.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V65-omgang på Klosterskogen. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Ekstremt billig oppgave for V65-bankeren
Det handler om Kim Pedersen-trente 5 Mazeppa. Hoppa tok tre seire i fjor og viste ett toppnivå som ingen av konkurrentene i V65-1 i kveld er i nærheten av. Men varierte også en god del i prestasjonene og var også svak i noen løp. V65-1 er stengt på maks 600 startpoeng og er Mazeppa i nærheten av noe som ligner form, så skal hun vinne et slikt løp. Kusk Magnus Teien Gundersen har også fått snurr på seiershjulet i det siste. Jeg innleder kveldens jackpotomgang på Klosterskogen med banker på 5 Mazeppa i V65-1.

Kals-duo gjør opp i V65-2
Flere debutanter på plass i V65-2 der suksesstrener Per Vetle Kals har to av de mest betrodde. Han kusker selv fireårshoppa 2 Jega Jolina, men tror aller mest på den debuterende fireåringen 1 Trø Tæl som var helt nede på 33.1/2140 meter i prøveløpet. Kaldblodsspesialist Åsbjørn Tengsareid får sjansen bak denne og kommer til å bli ganske klar favoritt i V65-2. Jeg står på fem hester på samtlige V65-forslag i dette løpet.

Jakter sin tredje strake seier
Formsterke 1 Luna G.L. opp mot like formsterke 8 Komnes Hera i V65-3/V4-1 og favorittduoen skiller seg litt ut i dette løpet. 1 Luna G.L. har vært meget god i to strake seiersløp og det virker som det er mer å gå på. Fra et perfekt førstespor bak bilen, er det gode forutsetninger også i kveld med velkjørende Tom Erik Solberg som stødig makker. 1 Luna G.L. blir min favoritt i V65-3/V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Årets første kan komme i kveld
Den fem år gamle vallaken 6 Bravestile leverte en rekke fine løp som tre- og fireåring, men tok faktisk sin aller første seier så sent 22. oktober i fjor på nettopp Klosterskogen. Og når først seieren kom ble det tre seire på fire starter. Ikke vunnet på seks starter i 2024, men Søvik-hesten har en svært passende oppgave foran seg i V65-4/V4-2 i kveld og settes ganske klart først på ranken sammen med sin faste kusk Vidar Hop.

Kals har DD-bankeren
Per Vetle Kals har hatt en fenomenalt god start på 2024 og i V4-3 på Bjerke i går kveld, presenterte han en meget forberedt E.C.E. Solvik Hero som tok karrierens første seier i sin første start i regi Per Vetle Kals. I kveld skal Kals blant annet kuske formsterke 5 Bjønnum Argr i V65-5/V4-3/DD-1. Vallaken har startet fire ganger i år, det har gitt tre seire og en andreplass og hele 235 000 kr innkjørt. Står fint til i kveld og blir klar favoritt. Jeg bruker 5 Bjønnum Argr som banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Men i V65-spillet dobler jeg opp med en annen seiersmaskin, 8 Åsvinn Ø.K.. Også denne står med tre seire og en andreplass i år og vant blant et pengestint løp på Åby tredje sist med voksne 100 000 SEK i førstepremie. Tatt ytterligere to seire etter det, blant annet nest sist på Klosterskogen etter en strålende avslutning.

Ny poenjakt i V65-6
Laber klasse på V65-6/V4-4/DD-2 der løpet er stengt på maks 600 startpoeng. 1 Riverside Princess er nesten umulig å lure først i mål. På 61 starter i karrieren er det blitt hele sju andreplasser, men kun en seier. Hoppa har god vist form i det siste og har en svært passende oppgave foran seg i kveld i V65-6/V4-4/DD-2 og blitt min førstehest i et svakt løp.