(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Gävle står for kveldens V64-omgang, og her klemmer vi til med to bankere. Vi står nemlig alene på 5 Not For Sale (V64-1) og 6 Edelweiss (V64-6). Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V64-omgangen fra Gävle finner du her

V64-1 : 5 Not For Sale – Har gjort flere fine løp i år, og avgjorde sikkert nedover oppløpet med krefter igjen sist. Her er det særdeles billig i mot, og leverer den som på slutten så skal den ha en stor sjanse. Er en soleklar tipsener i innledningsløpet.

V64-2 : 2 Don’taskdon’ttell – Leverte et bra oppløp etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen. Har en veldig fin oppgave foran seg nå, den er normalt forbedret med et løp i kroppen, og er spillbar. PASSES!

V64-3 : 5 Kökkien – Dette løpet er helskummelt, flere er mye bedre enn raden, og her kan det skrelle til. Ideen er svært formsterk, og snart må vel denne få vinne et løp igjen? Den har fått tre løp i kroppen etter pause, og to ganger på rappen har den blitt sittende bom fast som fulltanket. Klaffer det bare litt bedre nå så kjemper den med garanti om seieren. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 6 Ici Moi – Her blir 5 Global Easy Rider hardt betrodd, men den var ikke på topp sist, og selv om den er billigere ute nå så velger vi å spekulere mot. Ideen har veldig fin grunnkapasitet, og den gjør en svært spennende debut i regi Jörgen Westholm (Rikard N. Skoglund kjører i kveld). Er bare formen sånn noenlunde etter denne treningspausen, ja, da gjør den seg med garanti ikke bort i et løp som dette. OBS!

V64-5 : 9 Andante T.M. – Er noe variabel, men har en voldsom toppfart i kroppen sin, og fra dette sporet i en startrask rygg er den normalt sikret en fin reise. Er en sylvass sprinter, og har den bare dagen så er den alt annet enn ueffen. Prøves som en helfrekk ide.

V64-6 : 6 Edelweiss – Gjør en særdeles spennende årsdebut, og vi er veldig inne på at den er helt klar direkte. Glem ikke at den var hakk i hel på de beste i årgangen i fjor, og har matchet betydelig bedre motstand enn dette tidligere. Er dessuten god i fra start, og vår klare feeling er at den kjører seg tidlig til tet. Fra tidlig tet skal den ikke tape dette om den bare har litt form i kroppen, og vi kan ikke gjøre annet enn å lansere den som kveldens beste banker.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»