(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Jägersro står for V65-lunsjen fredag, og det er god kvalitet på løpene. 5 Furst Igor (V65-2) skal ha en stor sjanse å lede sitt løp rundt om, og det er den beste bankeren i omgangen. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V65-omgangen fra Jägersro finner du her

V65-1 : 1 Hvenhilda Quick – Er en ordentlig god hoppe når den leverer på sitt beste, og det skal bli spennende å se den igjen etter en treningspause. Blir makset utstyrsmessig direkte, og det blir på med en BIKE samt at alle fire sko rykkes. Er veldig kjapp fra start, og vi er inne på at dette dreier seg om tet og slutt. SPILLES!

V65-2 : 5 Furst Igor – Jogget 12,9 med krefter igjen sist, og virker til å ha funnet toppformen. Er lynrask fra start, og finner den bare ikke på noe tull så dreier dette seg fort om tidlig tet og slutt. Skal stå klart først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 5 Epicure – Er en hest som Joakim Lövgren har ambisjoner om å være med i tysk Derby senere i år, og det er en hest som han tror en hel del på. Nå er det dags for årsdebut, og den har blitt kastrert i oppholdet. Bakskoene rykkes for første gang i karrieren, og her skal man rett og slett være på vakt. SPILLES!

V65-4 : 12 Cash Heavy – Satt bom fast i årsdebuten sist, og varslet form direkte. Er en god hest i grunnlaget, og i fjor ble det hele seks seire. Klaffer det bare litt på veien så er den mer enn god nok å spurte ned samtlige. Skreller? Tungt spill blir det på 8 Landmark River som var et voldsomt skrik sist. Varmet dog helt elendig, og så heller ikke bra ut i prøvestarter. Er best på ren kapasitet, men etter å ha sett den i banen sist så blir den kun en bitteliten outsider.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 4 Rex Tile – Vant direkte i debuten for Håkan K. Persson sist, og selv om det var billig i mot så var den klart forbedret. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, nå er den kuskeplusset, og fra et fint spor må den være helaktuell. Skal stå først i et ellers veldig jevnt oppgjør.

V65-6 : 8 Henrik Will – Har blitt strøket inn to spor, den er lynrask fra start, og her kommer nok Ken Ecce å klemme til direkte. Hadde et solid fjorår, og det skal bli spennende å se den igjen i denne årsdebuten. Plasseres knepent først i en ellers veldig fin finale.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»