(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En herlig trav- og galopphelg er i emning. Lørdag er det V75 på Momarken med stor DOBBEL JACKPOT og hele 4 056 370 kr ekstra i sjuerpotten. Det er også kvalifiseringsomgang til V75 Millionsjansen. Det er også verd å merke seg at galoppsesongen innledes med V4/V5-lunsj på Klampenborg galoppbane lørdag ettermiddag.¨

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Men før vi kommer dit, skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den innledes som vanlig med V65-lunsj fra Sverige og denne fredagen er det Rättvik som er vertskap. Fredag kveld inviterer så Forus travbane til en flott V65-omgang her hjemme og her er det også jackpot med 139 633 kr ekstra i sekserpotten. Litt senere fredag kveld er det klart for V64 Xpress fra Sverige med tre løp i Boden og tre løp på Halmstad og her er det spillestopp først kl 20.30.

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V64 Xpress på Halmstad/Boden. Det skal kjøres tre løp på Halmstad tre løp i Boden og spillestopp er først kl 20.30 i kveld. De seks løpene unnagjøres på en time. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig.. Grunnet tidspress blir det kun omtale av V64-bankeren og DD-bankeren. V64-bankeren kommer ut i V64-2 og er ikke noe favoritt når vi legger ut disse tipsene.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V64 Xpress på Halmstad/Boden. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

En vinner direkte i årsdebuten?
Det handler om Skellefteå-trener Jens Eriksson og hans flotte fireåring 12 Flor Del Inca som viste seg frem ved flere anledninger i treårssesongen og vant to løp på ti starter. Var også med i flere av de litt større treårsløpene uten å gjøre seg bort. Nevnte Eriksson har forøvrig vunnet 11 løp på kun 67 starter i år, så han har innledet sesongen bra. Møter billig motstand i V64-2 på Boden i kveld og det er i slike løp man skal ta seg betalt på kapable hester. 12 Flor Del Inca blir vår banker i kveldens V64 Xpress.

DD-bankeren imponerte på Klosterskogen
Halmstad-trener Håkan K Persson hadde med seg tre hester til Påsketravet på Klosterskogen på påskeaften og to av de hestene blir hardt betrodd i sine respektive løp på Halmstad i kveld. 4 Cabarat Bi i V64-3 vant sitt løp på Klosterskogen, mens 6 J.S. Camaro gjorde ett flott inntrykk som toer bak Charron i sitt løp og det etter dødes store deler av løpet. Blir stor favoritt i V64-5/DD-1 på Halmstad i kveld, men har vi velger å ta med noen garderinger i V64-spillet. I DD-spillet derimot bruker vi 6 J.S. Camaro som vår banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.