(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En innholdsrik søndag står foran oss og den innledes med breddlopsdag på Jägersro med både V4 og V5 på menyen. Søndag ettermiddag er det så klart for en flott V75-omgang på Hagmyren med spillestopp kl 15.00. Og søndag kveld er det internasjonal V65-omgangBergen travpark med DOBBEL JACKPOT og hele 1 216 268 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp i V65 er kl 18.15.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Men i denne artikkelen skal det heretter handle om V75-løpene på Hagmyren. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for V75-løpene. Grunnet tidspress blir det noe begrenset omtale av løpene. Det er Mats E Djuse som kusker begge våre to bankere.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V75-omgang på Hagmyren. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 000

Perfekte forutsetninger for Mizai
Den utflyttede nordmannen Jan Ove Olsen fikk virkelig sving på sine stallhester i fjor og en av dem som virkelig bidro var 3 Mizai. Den seks år gamle vallaken gjester blant annet Bjerke på den internasjonale V75-omgangen i november i fjor. Var stor favoritt i det løpet og vant da også enkelt på sterke 10.5/1609 meter. Mizai endte opp med fem seire på 14 starter i fjor og løp inn hele 489 747 SEK. Årsdebuterte på Gävle for en måned siden og det endte med enkel seier. Sist på Solvalla måtte han strekke våpen for kapasitetshetsen Joe Dalton, men holdt koken strålende til andreplass. Har trukket et perfekt tredjespor bak bilen søndag og er kvikk i vei. Det må være svært gode sjanser for at storfavoritten innfrir i V75-4. 3 Mizai med formkusk Mats E Djuse i sulkyen blir den ene av våre to V75-bankere på Hagmyren søndag og Mizai blir også vår banker i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Djuse også i V75-3
Mats E Djuse er førstekusk på Jan Olov Perssons stall og Persson har tre av starthestene i V75-3 som er et løp i Dubbelcupen for kaldblodshester. Djuse har valgt å kuske 3 Teknopys og det er naturligvis fordi han tror denne har best vinnersjanse Kommer ut skoløs søndag og det er en klar fordel for vallaken som har ett litt krevende trav. Persson tror det skal hjelpe hesten til å gå feilfritt og 2640 meter er definitivt ikke noe minus for denne tøffingen. Vi klemmer til med banker på 3 Teknopys i V75-3 vel vitende om at det er sjansebanker med tanke på at hesten ikke er den mest travsikre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Frekk DD-banker
Vår DD-banker på Hagmyren søndag blir kanskje ikke favoritt i V75-6/V4-3/DD-1, i et løp der det er mange om beinet. Men fireårsvallaken 3 Ytowns Dragon står spennende til på strek som en av tre strekhester. Var riktignok ikke som best sist, men innledet året med to strake andreplasser. Trener Rolf Giljam er uansett opp på sin hest og med flotte forutsetninger foran seg søndag, må det være bra vinnersjanse. Vi tester 3 Ytowns Dragon som vår DD-banker på Hagmyren søndag.

Tjomsland er på plass
Øystein Tjomsland er på Sverige-visitt denne helgen og han har starthest i tre av V75-løpene og kusker selv 4 Philip Ess i V75-1, 9 Kleppbest i V75-3 og 2 Frivoll Grim i V75-5/V4-2. Sistnevnte er hans klart beste vinnersjanse og fireåringen som var med i det norske Kriteriet i fjor, har virkelig utviklet seg i år. Tre starter har gitt tre seire og han blir da også favoritt i V75-5 søndag. Men det er skjerpet motstand denne søndagen og han kommer ikke til noe duk og dekket bord i V75-5/V4-2.