(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Bollnäs står for tirsdagens V4-lunsj, og vi spiller bankerfritt i jakten på lunsjkronene. Kan det bli lett? Det kan det naturligvis bli, og på Andelstorget har vi også lagt ut en samlebongvariant. Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V4-omgangen fra Bollnäs finner du her

V4-1 : 4 Sartre – Er ikke helt enkel, men den blir stadig bedre, og var bunnsolid til seier sist. Distansen nå er kun et pluss, og feilfritt har den en fin sjanse. Vi plukker også tidlig med 2 From The Hip som var meget bra i sin årsdebut sist, og som trolig er ytterligere forbedret til denne starten. Totalt fire hester får plass på våre bonger.

V4-2 : 2 Modd Fendt – Avgjorde sikkert sist, og viste 30,4 s 800m da. Er meldt uten sko på alle fire for første gang i karrieren, og det kan løfte den mye. Skal stå først på ranken. Se opp for 8 B.W. Raz som ble sittende bom fast med krefter igjen sist. Er god fra start, og ikke borte om det bare løser seg fra et dårlig spor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 2 Ellen Ripley – Har vært ute i tøffe omgivelser på slutten, og sist var den ikke helt bunnskrapt over mål mot bedre hester enn hva den møter nå. Blir dessuten testet med BIKE for første gang i karrieren, og fra eventuelt tidlig tet må dette dreie seg om en stor sjanse. Skal stå klart først.

V4-4 : 3 Dark Steed – Er MYE bedre enn raden, og spennende i finalen. Den ble sittende fast mot gode hester sist, og kom også til mål med krefter igjen mot gode hester nest sist. Er flink fra start, den liker en kjapp sprint, og må passes i finalen hvor det er jevnt blant de beste. Slår til som en ordentlig frekkis?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»