(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galoppuke er godt i gang og også denne lørdagen byr på Super Saturday. Suksesskonseptet til Rikstoto byr på dobbel V75 kommende lørdag. Først spiller vi til en strålende V75-omgang på JØrebro der det også er stor jackpot med 19 859 320 SEK ekstra i sjuerpotten, mens vi lørdag kveld spiller til en herlig V75-omgangBjerke med Gulljackpot. Torsdag er det sesongpremiere på Øvrevoll med internasjonal V5/V4. Søndag er det jackpot i V75Vaggeryd. Her skal det fordeles 5 580 291 ekstra i premiepotten (40/20/40).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Først av alt skal vi gjennom en særdeles innholdsrik torsdag som innledes med V4-lunsj fra Boden. Torsdag kveld er det sesongspremiere på Øvrevoll med både V5 og V4 på menyen. På Sørlandets travpark venter det en flott internasjonal V65-omgang og til sist torsdag kveld er det V64-omgang fra Gävle.

Flotte V4-gevinster på Bro Park
Tipsene satt flott for våre galoppeksperter i V4-lunsjen på Bro Park onsdag. Det mellomstore V4-forslaget med innl.pris på kr 960 og satt som et skudd og betalte tilbake pene 5 604 kr. På Andelstorget ble det fullklaff for sju andelslag i en V4-omgang kjemisk fri for førstevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Da får vi håpe et den tipsformen sitter i for våre galoppeksperter når Øvrevoll byr på sesongpremiere torsdag kveld. Det er både V5 og V4-spill på menyen og V5 er først ute med spillestopp kl 18.15. V4-spillet innledes i V5-3 med spillestopp kl 19.05.

Det er som alltid en krevende oppgave å vurdere løpene når mange har hatt løpsopphold på bortimot et halvt år. Trenerne mener mye om hva hestene har prestert i trening, men det er først i løpsbanen vi får svaret.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V5-omgang på Øvrevoll. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Stor favoritt i V5-1
Det er V5 og V4 som gjelder. Kveldens største favoritt tror vi 3 Sticky Chance i V5-1 blir. Han gikk flere flotte løp i fjor som toåring, og vi synes det er riktig at han blir en del betrodd. Stallkameraten 4 Empire Bling er i fin fremgang. Han ble kastrert, og trener Silja Støren er positiv. - Er mye mer fokusert på det å løpe fort enn i fjor. Tror dog at Sticky Chance er hakket hvassere, beretter fjorårets trenerkomet. Debutanten 1 Awatara er også spennende, men det kan bli for tøft å vinne. Men vi tar med 1 Awatara på de to største V5-forslagene.

Jan-Erik Neuroth tar nå fatt på sin trenergjerning. I V5-4/V4-2 har han duoen 6 Indy Humor og 2 Downtown Leo, og vi tror begge er med i striden. Vi står på disse to på tre av fire V5-forslag og tester et bankerspill på 6 Indy Humor på de to minste V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.