(Nettavisen)

En herlig trav- og galopphelg er i emning. Lørdag er det V75 på Momarken med stor DOBBEL JACKPOT og hele 4 056 370 kr ekstra i sjuerpotten. Det er også kvalifiseringsomgang til V75 Millionsjansen. Det er også verd å merke seg at galoppsesongen innledes med V4/V5-lunsj på Klampenborg galoppbane lørdag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Men før dette skal skje, skal vi blant annet gjennom en innholdsrik torsdag. Den innledes med V4-lunsj på Ørebro travbane. Torsdag kveld byr Klosterskogen opp til internasjonal V65-omgang og her er det også jackpot med 343 010 SEK ekstra i sekserpotten. Litt senere torsdag kveld er det klart for en meget fin V64-omgang på Gävle.

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om Klosterskogen og kveldens internasjonale V65-omgang det det altså er jackpot med 343 010 SEK ekstra i sekserpotten ettersom ingen fikk seks rette på Varig Orkla Arena mandag kveld. Spillestopp i V65 er som vanlig kl 18.55. Det er også internasjonal V5-omgang, denne innledes i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Jeg finner min V65-banker allerede i den første avdelingen.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V65-omgang på Klosterskogen. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Gaveløp for formhesten
Det handler om fireåringen 2 Burn som gjorde et strålende seiersløp til fortjent seier i V75-7 på Bjerke forrige tirsdag. Satt helt sist runden igjen, men etter en mektig sisterunde tok han ned tapre King's Island oppunder mål. Var sju ganger blant de to beste i treårssesongen og har kun gjort sterke løp hittil i år. Motstandsmessig er det ned flere klasser fra V75-løpet forrige tirsdag og startsporet er også ypperlig. 2 Burn med alltid like stabile Tom Erik Solberg som kusk blir min V65-banker på Klosterskogen torsdag kveld.

Sjelden Hamre-visitt på Klosterskogen
Det er ikke veldig ofte Frode Hamre er på plass på Klosterskogen og han har kun med seg to stallhester til Skien torsdag. En av dem 7 M.L.'s Fireball i V65-2. Den seksårige vallaken ble trykt ned til 26 igjen for 10 i vinnerspillet på Klosterskogen på palmelørdag. Men det endte med dundrende startgalopp for Magnus Teien Gundersen. Torsdag sitter Frode Hamre selv opp og motstanden er vesentlig enklere i dette løpet. Blir min favoritt i en ujevn V65-2.

Løser Berås flokene?
Det er ingen tvil om at 8 Bellamile er best på kapasitet i V65-3, men sprint og åttendespor bak bilen er ikke de beste forutsetningene. Trener Arild Berås sitter selv i sulkyen torsdag og hoppa er alt annet enn travsikker. Motstanden er dog svak, så det er uansett snakk om en motivert favoritt i V65-3.

Motivert favoritt også i V65-4/V5-1
Med storfavoritten Burn plassert i V65-spillet, velger jeg å gardere favoritten 4 Happy Carpenter i V65-spillet. Fireåringen til Siri Braathen var tilbake som en vinner sist på Klosterskogen, i det som var hestens første seier i år. Var solid i det seiersløpet og det må være snakk om en flott vinnersjanse igjen. I V5-spillet velger jeg å bruke 4 Happy Carpenter og fast kusk Gunnar Austevoll som min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ny solid favoritt i V65-5
Favorittene står i kø utover i V65-omgangen og det kan bli laber utbetaling i V65-spillet Formsterke 3 S.M.K. Shamal står nydelig til tredjespor bak bilen i V65-5/DD-1/V5-2 og skal sees med svært god vinnersjanse. Var solid tapper toer i et tøft V75-løp på Bjerke i sin siste start og møter klart enklere motstand i dette løpet. 3 S.M.K. Shamal blir min DD-banker på Klosterskogen torsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solid i Tengsareid-debuten
Veldig fint spilleløp venter i V65-finalen der jeg betaler for seks hester på det største V65-forslaget. 9 Princess Street leverte en rekke fine løp på Varig Orkla Arena i fjorårssesongen og innledet dette året med en flott tredjeplass i Østersund. Har etter det havnet i trening hos dyktige Åsbjørn Tengsareid og leverte en meget fin debut i hans regi. Ble sittende fast over mål i rygg på storfavoritten Epicure som toer. Står fint til i niendespor i V65-6 og er ei dame som går til mål.