(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Jägersro og Solvalla byr på en helt strålende JACKPOTOMGANG i kveld, og det burde vanke en bra bunke med tusenlapper til de som får åtte riktige. På de flate bongene på Andelstorget banker vi 5 Marla Boko (V86-5). På systemene spiller vi bankerfritt, mens på siste info bongene bestemmer vi oss nærmere løpsstart. Våre komplette tips til kveldens omgang er som følger:

Våre andelslag på Andelstorget til V86-omgangen fra Sverige finner du her

V86-1 : 7 Landmark River – Konkurrerer mot seg selv i innledningsløpet, for er denne i nærheten av sitt beste i debuten for Tomas Malmqvist, ja, da er den i en egen klasse i omgivelser som dette. Har tidligere matchet MYE tøffere motstand, og har dessuten trent 16-1600m før kveldens årsdebut. Skal stå klart først på ranken. Bak denne er dette veldig jevnt, og det skiller lite. 1 Vicky Montoya – Er svært formsterk, men kan ikke forsvare innersporet, og dermed blir det sjansebetont. Distansen har den ingen problemer med. Motbudet.

12 Hipster D.K. – Var langt under pari sist, mens den var knallgod etter en sluttrunde i dødens gangen før. Har ikke så verst kapasitet, og den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 1-12-8-11-6-5-2-9-4 C : 3-10

V86-2 : 7 Ironhide Sisu – Vi likte årsdebuten av denne sist, og den vant sikkert på en ganske fin tid med tanke på at forholdene ikke var helt optimale. Skal være mye forbedret med det løpet i kroppen, den er veldig kjapp ut, og vår klare feeling er at den dundrer til tet. Fra tet går den 14,0 alle dager i uken, og da tror vi rett og slett ikke den taper dette. Klar tipsener! 1 Lion Brodde – Varmet opp i en veldig bra stil sist, og var også god til en enkel seier i selve løpet (10,8 s 800m). Er i toppform, men skal få problemer med å svare vår ide på startsiden, og da er den i trøbbel. Skulle Mats Djuse greie å forsvare innersporet, ja, da er det nok han som har en stor sjanse å vinne dette. Motbudet.

2 Nat King Cole –
Var tråkk som et esel sist den var ute, og det er nok ikke uten grunn at man vil teste Kontio i kveld. Har ikke så verst kapasitet, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 1-2-3-4 C : 5-8-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-3 : 4 Zipzeronada – Leverte en strålende årsdebut sist, og den så fulltanket ut over mål. Vant med masse krefter igjen, og går nok en 14-tid om nødvendig i kveld. Dette er altså en lillesøster til langt mer kjente Bythebook, og det skal bli spennende å se om den kan utvikle seg til å bli noe riktig bra. Plasseres først i et løp som ellers er skummelt, og ikke så veldig enkelt å ranke. 1 Honey’s Angel – Ligger veldig i skorpen, og kan overraske om det løser seg fra innersporet. Er helt OK fra start, så vi har et håp om at den dårligst vil havne i rygg leder/tredje innvendig. Leverte en PIGG avslutning etter sene luker sist, og kom til mål med krefter igjen da. Motbudet.

10 Ina Crown –
Er veldig på riktig vei, og ble sittende bom fast med vinnerkrefter igjen sist. Gjør seg ikke bort om det løser seg fra baksporet, og er en tenkbar skrell.

Vår rangering : A : 4 B : 1-10-3-9-6-2-8-5 C : 7-11-12

V86-4 : 1 Blinding Light – Er veldig bra, og bedre enn det grunnlaget den har på konto. Den gikk helt enormt i årsdebuten nest sist, og viste da 13,7/1900m etter galoppen. Sist tapte den ytterst knepent etter en sluttrunde i dødens. Var ikke trøtt, og den ser rett og slett utrolig formsterk ut. Har tidligere løst OK ut fra dårligere spor enn dette, og skulle det bli tet så tror vi bestemt at dette løpet er over. Klart førstevalg! 6 Bravo May – Hadde et tilsvarende spor nest sist og tredje sist, og løste vel ikke mer enn OK pluss da. Avgjorde enkelt i årsdebuten, og gjorde det på en fin tid. I kveld rykker man bakskoene for første gang i karrieren, og det vil løfte den ytterligere. Må nesten komme seg til tet skal den vinne dette, og den blir kun et 2-valg for oss.

3 Muzzle Keeper –
Er en lillebror til den tidligere topphesten Call Me Keeper, og har litt å leve opp til. Har dog ikke imponert oss, og sist ble den speedet ned oppunder mål. Kommer ut skoløs for første gang i karrieren, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 6-3-10 C : 4-7-2-11-9-5-8

V86-5 : 5 Marla Boko – Har funnet toppformen, og vant enkelt fra tet sist. Er en god hoppe i grunnlaget, her suser den normalt til tet, og siden blir den ikke enkel å plukke ned på en lynrask bane. Går nok på 12-tallet med de forholdene som er meldt, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Denne tror vi mye på. 8 Made For Metalimo – Er trolig en bedre hest på ren kapasitet, og den leverte virkelig solid etter pause sist. Minuset nå er sporet, for det kommer å bli en drøy reise underveis. Når det så skal dreie seg om en oppjaget sprint så blir det naturligvis sjansebetont. Motbudet.

6 Havanna Banker – Har god grunnkapasitet, og når Flemming tar turen fra Danmark så kommer han ofte med hester i flott form. Leverer den på topp i kveld så er den ikke helt borte, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 8-6-11-2-9-1-7 C : 12-10-3

V86-6 : 9 Mellby Legacy – Gikk altså 13,6/2140ma etter store deler av løpet i dødens sist, og gjorde det på en våt bane som ikke var på sitt raskeste. Da er det brutalt å ikke få vinne løpet med et grunnlag på litt over 100 000. Utvikler seg ordentlig bra, og den har normalt en god sjanse om det bare løser seg litt underveis. Plasseres først. 10 Kismet K. – Holder vi HØYT på ren kapasitet, og vi lot oss imponere av den flere ganger i fjor. Gjorde da flere råsterke innsatser mot vel så gode hester som den møter nå. Kommer dog ut i en årsdebut, og trenger nok noen blåsere i kroppen før storformen er på plass. Må uansett med om favoritten garderes, for denne er bra!

1 Tropic Thunder –
Fikk maks bak knallgode Maroon Day sist, og er på riktig vei i ny regi. Står interessant til nå, og skulle ikke de vi tror mest på levere på topp så er ikke Tropic Thunder ueffen. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 10-1-3-4-5 C : 11-7-6-2-8-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-7 : 13 Ture L.A. – Gikk flere knallsterke løp i fjor, og er en ordentlig god hest i grunnlaget. Kommer her ut i en årsdebut, og med tanke på at det er hele 100 000 i førstepremie så forventer vi at den er svært godt forberedt direkte. Kan komme tidlig fremover i sporene fra sitt springspor, og den er HET her om den leverer som den kan på sitt beste. Settes først. Løpet er dog veldig åpent bak vår favoritt, og det skiller lite. 6 Herman Hazelaar – Kommer ut med gode rapporter i kroppen etter pause, og man har lyst å se den i tet i kveld. Kan nok en 13-tid fra tet, og er tidlig på vår rank. Motbudet.

7 Steady Victory – Er en annen som er på tetjakt, og som dessuten var god til seier sist. Nå er den kuskeplusset, og skal med på en tidlig gardering. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 13 B : 6-7-9-11-10-2-4-3-8-14 C : 5-12-1-15

V86-8 : 1 Decision Maker – Var tilbake på sitt beste på Färjestad sist, og holdt sikkert unna etter å ha tatt seg tidlig til tet. Viste da 08,2 s 800m. Greier den å holde opp innersporet er det hesten å slå, og favoritten står først også hos oss. 4 Felicia Zet – Tror vi dog er en bedre hest, og den var meget god i sin årsdebut. Fullførte strålende, og ble kun speedet ned av Betting Pacer. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den tåler å bli brukt underveis, og kommer ikke Kihlström seg til tet så er nok han interessert i å låse dette løpet i dødens. Motbudet. Disse to skiller seg klart ut.

Vår rangering : A : 1 B : 4 C : 5-2-7-3-6

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»