(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Det er en herlig trav- og galopplørdag vi har foran oss. Lørdag er det V75 på Momarken med stor DOBBEL JACKPOT og hele 4 056 370 kr ekstra i sjuerpotten. Det er også kvalifiseringsomgang til V75 Millionsjansen. Det er også verd å merke seg at galoppsesongen innledes med V4/V5-lunsj på Klampenborg galoppbane lørdag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om årets første galoppstevne i Norden og det er danske Klampenborg som er første bane ut. Kommende onsdag åpner galoppsesongen i Sverige med lunsjløp på Bro Park, mens Jägersro byr på årets første V64-omgang neste søndag. Øvrevoll har sin sesongåpning torsdag 25. april. Når det gjelder lørdagens lunsjløp på Klampenborg er det ni spennende løp på menyen og det er både V4 og V5 på menyen. V5-spillet innledes etter V4-4 og har spillestopp kl 14.25, mens V4-omgangen har spillestopp kl 12.45. Våre galoppeksperter spiller med banker på de minste V4-forslagene, mens de spiller med banker på samtlige V5-forslag.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

God vinnersjanse for Kis i V4-3
I V4-3 har vi god tro på 7 Kis som et holdepunkt. Hun var en av de beste toårshoppene i fjor, og tjente over en halv million. Tre seire på fem starter mot veldig god motstand sier sitt. Vi bankerspiller 7 Kis på de to minste V4-forslagene, men tar med noen garderinger på de største V4-forslagene.

Vi bankerspiller i V5-3
I V5-spillet tror vi 10 Mrs Jenney i V5-3 er det beste bankerbudet. Hun har riktignok aldri vunnet, men det er det ingen andre i løpet som har heller. Mrs Jenney kom fra Frankrike i fjor sommer, og leverte to meget sterke prestasjoner utover høsten. Vi tror karrierens første seier kommer lørdag og bankerspiller 10 Mrs Jenney på samtlige V5-forslag på Nettavisen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.