(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med V4-fest i lunsjen fra Visby 29. april - Kr.480 ble til Kr.19 376
Tipsene til undertegnede satt utrolig sterkt i lunsjen fra Visby, og her ble det ordentlig lukefest. Super Nice ble banket i V4-1 (på de mindre bongene), og stjernesmellen Gabriel Avenue (0,9%) var med på kun seks hester. Bongen på Nettavisen til Kr.480 suste inn, og betalte ut storfine Kr.19 376. Andelstorget ble det totalt levert åtte bonger, samtlige gikk inn, og her ble spilte vi inn Kr.155 000. Omsetningen stoppet på Kr.6 144,-.

Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

En ny svært innholdsrik uke er i vente, og her er det mye å glede seg til. Gå ikke glipp av følgende:
* Tirsdag : Bjerke og Jägersro byr på V75-jackpot, og det ligger 500 000 ekstra i sjuerpotten.
* Onsdag : Det er Solvalla og Bergsåker som står for onsdagens V86-omgang, og her er det en saftig JACKPOT på hele 9 415 753 ekstra i åtterpotten.
* Lørdag : En ny lørdag med Super Saturday venter, og først ut er Åby som byr på en internasjonal V75-omgang. Storløpet Paralympiatravet skal kjøres, og i V75-spillet er det mulig å vinne 24 millioner for en alenevinner. Om kvelden skal vi til Forus hvor det er GULLJACKPOT i V75-spillet.
* Søndag : Her blir den en ekstra V75-omgang fra Vermo hvor storløpet Finlandia Ajo skal kjøres.

Färjestad byr på en åpen og spennende V64-omgang i kveld. De helt klare bankerne finnes ikke i denne omgangen, og vi endte til slutt opp med å stå alene på 4 Jazzlyne Exclusive i finalen. Er i toppform, den har en god sjanse å nå teten, og siden må sjansene for seier være solide. Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V64-omgangen fra Färjestad finner du her

V64-1 : 8 In Love D’Ecajeul – Er veldig kapabel, og fungerte bedre enn noen gang i debuten for Björn Goop sist. Var riktignok ute mot en billig gjeng, men det var bra å se den i en slik skikk igjen. Har veldig mye å gå på fremover om den får holde seg hel, og selv om den er tøffere ute så duger den i massevis. SE OPP!

V64-2 : 9 S.S.G. Torden Brage – Hadde et sterkt fjorår, og utviklet seg ordentlig bra. Kommer nå ut i årsdebut, og man velger altså å reise til Sverige. Det betyr at den har trent sterkt, og i et ellers jevnt løp plasseres den først. 12 Gran Eld – Var god i nederlaget sist, og varslet full form da. Duger om det løser seg, og den må med på en tidlig gardering.

V64-3 : 11 Imperial Wine – Har matchet vel så gode hester som dette tidligere, og det skal bli spennende å se den i kveldens årsdebut. Er altså meldt skoløs rundt, og med BIKE direkte. Begge disse endringene skjer for første gang i karrieren, og det vitner om store ambisjoner direkte. Prøves som en frekkis. Plasseres foran 4 The Bandit.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 3 Mindyourlove W.F. – Spennende løp med flere objekter som ligger i skorpen. Ideen vår hadde kun 2,5% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips, og det må være helt feil. Så nemlig veldig fin ut etter pause sist, og ble sittende bom fast med masse krefter igjen. Er flink fra start, og skulle den komme seg foran så blir nok den kjørt i tet. SE OPP!

V64-5 : 2 The Lion – Hadde et bra fjorår, og den kammet med seg tre seire da. Nå er det duket for årsdebut, og selv om formen ikke er helt på topp direkte så burde den dukke opp på foto i et løp som dette. Har dessuten trukket et spor på innsiden av sine verste konkurrenter, og det ønsker nok Goop å utnytte. Plasseres foran 4 Delon Grif.

V64-6 : 4 Jazzlyne Exclusive – Er vår sjansebanker i en åpen og spennende V64-omgang i kveld. Sist mistet kusken starten med 10-15m, men siden gjorde Jazzlyne Exclusive et sterkt løp, og avsluttet solid ute i banen på oppløpet. Er lynrask fra start, på en god bane kan den nok en 12-tid, og da blir den ikke enkel å ha med å gjøre. FREKK BANKER!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»