(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galoppuke er vel i gang og lørdag er det igjen dags for Super Saturday. Suksesskonseptet til Rikstoto byr på dobbel V75 kommende lørdag. Først spiller vi til en strålende V75-omgang på Jägersro, mens vi lørdag kveld spiller til en herlig V75-omgangBergen travpark med Gulljackpot. Onsdag kveld er Bjerke en av to arrangørbaner i V86-omgangen sammen med Solvalla og her venter det ca 17 millioner i premiepotten. Onsdagen byr også på årets første galopplunsj på Bro Park. Søndag er det jackpot i V75 på grensebanen Årjäng. Her skal det fordeles 3 360 864 SEK ekstra i premiepotten. Søndagen byr også på årets første V64-lunsj med galopp og det er Jägersro som er første bane ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er naturligvis V86-omgangen på Solvalla/Bjerke som er onsdagens sportslige og spillemessige høydepunkt med hele 17 millioner i premiepotten, men denne onsdagen er det også klart for årets første galopplunsj. Det neste halvåret vil det i all hovedsak være galopp til lunsj på onsdagene, og det er Bro Park som er første bane ut.

Det er både V4 og V5 på menyen. Spillestopp i V4 er som vanlig kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.10. Våre galoppeksperter spiller med banker på de litt mindre V4 og V5-forslagene.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V4-omgang på Bro Park Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Endelig i gang på Bro
Onsdag er det klart for sesongåpning på Bro Park. Galoppen våkner av dvalen, og i løpet av en drøy uke har alle hovedbanene startet opp. Neste torsdag åpner det på Øvrevoll, og da er vi i gang for fullt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Etter å ha vurdert frem og tilbake flere ganger valgte vi å sette vår lit til 5 Midnight Oil i V4-2. Han er den eneste på hele løpsdagen som har gått løp i 2024. Årsdebuten på Klampenborg lørdag endte med en fin tredjeplass. 2350 meter kan virke i lengste laget, men faktum er at han på fire starter over 2000 meter og lenger har to andreplasser og to øvrige premier. Hanna Nimåker er feltets beste rytter, og vi satser på at løpet sist vil gjøre godt. Vi bankerspiller 5 Midnight Oil på de fleste V4-forslagene, men tar med 6 Started It All på det største.

Motivert favorittduo i V5-3
I V5-3 føler vi oss nokså sikre på at 4 Rogue Fighter og 5 Anno vil gjøre opp. Mest tror vi på førstnevnte, som står alene på de to minste V5-forslagene. Ellers er V5-spillet åpent, som det alltid er på disse tider.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.