(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galoppuke er vel i gang og også denne lørdagen byr på Super Saturday. Suksesskonseptet til Rikstoto byr på dobbel V75 kommende lørdag. Først spiller vi til en strålende V75-omgang på JØrebro der det også er stor jackpot med 19 859 320 SEK ekstra i sjuerpotten, mens vi lørdag kveld spiller til en herlig V75-omgangBjerke med Gulljackpot. Onsdag kveld er det dobbel jackpot i V86 på Solvalla/Åby med hele 9 966 948 SEK ekstra i åtterpotten. Torsdag er det sesongpremiere på Øvrevoll med internasjonal V5/V4. Søndag er det jackpot i V75Vaggeryd. Her skal det fordeles 5 580 291 ekstra i premiepotten (40/20/40).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er naturligvis V86-omgangen med dobbel jackpot på Solvalla/Åby med snaue ti millioner ekstra i åttepotten som er onsdagens sportslige og spillemessige høydepunkt, men onsdagen byr også på V65 på Klosterskogen med dobbel jackpot og 251 804 kr ekstra i sekserpotten.

Onsdagen innledes også denne onsdagen med galopplunsj på Bro Park. Det er både V4 og V5 på menyen. Spillestopp i V4 er som vanlig kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.10. Våre galoppeksperter spiller med banker på de litt mindre V4-forslagene, men bankerfritt i V5-spillet.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V4-omgang på Bro Park Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Det er en utfordrende V4 og V5 omgang denne onsdagen. Selv med noen litt tynne felter i enkelte løp, tror vi på en solid utbetaling i begge V-spill.

Spennende objekt i V4-4/V5-2/DD-2
I V4-4/V5-2/DD-1 syns vi 11 Sienna har et fint løp på papiret. Hun leverte flere sterke innsatser i fjor bak noen av kulltoppene. Sienna møter betydlig enklere motstand denne gangen, og bruker 11 Sienna banker på de to minste V4-forslagene og vi bruker henne også som vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Åpen V4-innledning
V4-1
er en åpen affære og vi tar med alle åtte hestene på de fleste V4-forslage. En luring i V4-1 kan 3 Skyraider være. Hoppa vant to løp tidlig i fjor men har blitt droppet i handicap etter noen svake løp i på slutten av fjoråret. Carlos Lopez var rytter ved begge seirene forrige året og setter seg opp nå også. Spennende.

Sportslig sett er det V4-2 som er et flott sprintløp og V5-3 som er et gullhandicap over 1600 meter høydepunktene. I sprintløpet i V4-2 er 3 I am Yankee spennende. Han har nå blitt fire år og tester kort distanse for første gang. I Gullhandicap V5-3, får vi se 5 Seakine for første gang. Han kommer med en start fra Frankrike for snart to år siden hvor han vant enkelt i et løp med ca 100 000 i førstepremie. Morsomt er det også at travprofilen Stefan "Tazan" Melander står for treningen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.