(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V65-1 er i gang klokken 20.30

Sørlandet står for onsdagens V65-omgang, og på forhånd ser ikke dette veldig vrient ut. 3 Hå Lerke (V65-2) banker vi, bongene ganges med 3, og her er det bare å ta rygg på følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V65-omgangen fra Sørlandet finner du her

V65-1 : 7 Jeanet Newport – Gjør nesten bare fine løp under sal, og selv om den kanskje ikke er best på ren kapasitet så scorer den mye på at den leverer stabilt bra hver gang. Har en dyktig rytter i Malin Berås, hun rir ofte kloke løp, og Jeanet Newport dukker nok opp på foto igjen. Settes først.

V65-2 : 3 Hå Lerke – Er en lillesøster til kjente Holter Odin, og har altså litt å slekte på. Kan betydelig bedre tidsmessig enn i prøveløpet, og taper neppe dette om den skikker seg. Skal stå klart først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 4 Quality King – Er best, men har ikke levert på lenge, og vi er fakta usikre på formen. Skal stå først på ranken, men vi tør ikke å banke den etter de siste løpene. 4 Frostythetiger D.C. – Er svært grunnkapabel, og kan «alt» på en god dag. Distansen er dessuten kun et pluss. Må med på en tidlig gardering.

V65-4 : 5 Hå Lodve – Var ikke veldig langt bak de beste i årgangen i fjor, og det skal bli svært spennende å se den i kveldens årsdebut. Rapportene er fine, og den skal stå først på ranken. 1 Øina Perla – Står riktig til på strek, og kommer å lede dette lenge. Rapportene på den er fine etter pause, og det er en den vi frykter mest.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 1 Kid Arc – Var det gode rapporter på etter pause sist, men den var noe tung, og fikk maks. Er normalt betydelig forbedret med det løpet i kroppen, og kan nesten ikke få bedre oppgave enn dette. Leder rundt om?

V65-6 : 3 Kong Du Dalm – Fullførte sterkt sist, og holder sin flotte form. Nå er den langt billigere ute når det gjelder motstand, og den skal stå klart først. Minuset er at den starter utrolig tett, dette vil etter hvert ta ut sin rett, og er dessuten meldt med sko på alle fire. Vi går derfor ikke ALL IN.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»