(Nettavisen)

En strålende trav- og galoppuke står foran oss og lørdag er det igjen dags for Super Saturday. Suksesskonseptet til Rikstoto byr på dobbel V75 kommende lørdag. Først spiller vi til en strålende V75-omgang på Jägersro, mens vi lørdag kveld spiller til en herlig V75-omgangBergen travpark med Gulljackpot. Tirsdag kveld er det jackpot i V75 Xpress fra Varig Orkla/Axevalla med 500 000 kr ekstra i sjuerpotten. Onsdag kveld er Bjerke en av to arrangørbaner i V86-omgangen sammen med Solvalla og her venter det ca 17 millioner i premiepotten. Onsdagen byr også på årets første galopplunsj på Bro Park. Søndag er det jackpot i V75 på grensebanen Årjäng. Her skal det fordeles 3 360 864 SEK ekstra i premiepotten. Søndagen byr også på årets første V64-lunsj med galopp og det er Jägersro som er første bane ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Men før alt dette skal skje, venter en innholdsrik mandag. Den innledes med V4-lunsj fra Bollnäs. Mandag kveld er det så klart for internasjonal V65-omgang på Jarlsberg travbane, mens det er Mantorp som er vertskap for den svenske V64-omgangen.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Jarlsberg og kveldens riktig fine internasjonale V65-omgang. Bankeralternativene står aldeles ikke i kø, og jeg tyr til en sjansebanker i V65-3.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V65-omgang på Jarlsberg. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Suksessen fortsetter for Per Vetle Kals
To V75-seire ble det på Per Vetle Kals på Momarken lørdag og Kals er dermed oppe i 13 seire allerede i år. I fjor vant han 32 løp og fortsetter seierssankingen i denne farten, vil Klosterskogen-treneren sett en klar by bestenotering. I pengevei er det allerede blitt over 1,2 mill kr innkjørt. I kveld kusker han i tre av V65-løpene på Jarlsberg, og hans klart beste vinnersjanse er med fireårshoppa 6 Bjønnum Oda i V65-3. Hun har kun gjort fire starter, men tok karrierens første seier sist på Sørlandets travpark og det på en overbevisende måte. I kveld er det autodebut og det er naturligvis et lite usikkerhetsmoment. Men på fart og kapasitet, tror jeg Kals sitter opp bak den klart beste hesten. 6 Bjønnum Oda blir min V65-banker på Jarlsberg mandag kveld.

Poengjakt innleder
Sju kaldblodshester der tre av dem har over millionen innkjørt setter hverandre stevne i et sprintløp i V65-1 og jeg tror fire hester gjør opp om seieren. 6 Dale Anne er blant millionærene i løpet og blir sannsynligvis spillefavoritt og det er vel greit nok. Leverte en helt ok årsdebut mot klart bedre hester på Bjerke for to uker siden og holdt farten godkjent til sjette. Med det løpet i kroppen er hun nok forbedret i kveld og skal sees med bra vinnersjanse i V65-1.

Ikke like enkelt fra bakspor
Jeg var en ørliten stund inne på å lansere 10 Lovely Touch som min V65-banker i kveld. Fireårshoppa til Stian Hovstø årsdebuterte med en fin seier på Jarlsberg for en måned siden og ga gode Petite Papillon (fire seire på fem starter), skikkelig kamp om seieren sist på Jarlsberg. Men satt i tet i begge de løpene, og i kveld er det bakspor i V65-2. Det er helt andre forutsetninger og bak henne er løpet åpent. En motivert favoritt, men jeg tar med seks hester på de to største V65-forslagene.

Storfavoritten garderes
3 Faks Odin var sjanseløs mot 7 Nelson Rappen på Bjerke for en måned siden, men siden det har Faks Odin gjort to starter i Sverige og tok en sterk V75-seier på Färjestad på langfredag. På bakgrunn av den seieren blir 3 Faks Odin storfavoritt i V65-4, mens 7 Nelson Rappen blir langt mindre spilt som andrevalg. Nelson Rappen som var solid toer nest sist og som forsvant i galopp sist. Jeg synes kryssforskjellen blir altfor stor på disse to hestene i kveld og tyr til dobbeltbanker i V65-4.

Formløse hester på farten i V65-5
Ny poengjakt venter i V65-5/V5-2/DD-1 og løpet er stengt på kun 400 startpoeng. Det er lite. Årsdebutantene 5 Dontgiveme Chocolate og 8 Mr. Chocolate er helt klart blant de med størst kapasitet i løpet og jeg tror det er bra sjanse for at Freddy Gustavsen kan stikke av med seieren med en av sine to hester i dette løpet. 12 I.D. Forecast er den klare tredjehesten i løpet, men Malmin-traveren hadde en svært skuffende fireårssesong etter blant annet å ha vunnet Märtha-løpet på Biri som treåring. De tre hestene skiller seg uansett ut i V65-5/V5-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Desserud får tillit som DD-banker
Den dyktige travamatøren Truls Desserud har en flott hoppe i 1 Fanny Invalley som var seks ganger blant de to beste på ni starter som fireåring i fjor. Årsdebuterte på Biri forrige fredag og gjorde en fin prestasjon da med tredjeplass etter å ha måttet trave i dødens mer eller mindre hele veien. Sjanseartet førstespor bak bilen i kveld i V65-6/V5-3/DD-2, og kan bli overflydd. Jeg velger likevel å lansere 1 Fanny Invalley som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.