(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Solvalla står for det store HØYDEPUNKTET denne søndagen, og det er altså JACKPOT I V75-SPILLET. På de flate bongene banker vi 1 Friendofthephantom (V75-1), mens vi spiller bankerfritt på systemene. Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V75-omgangen fra Solvalla finner du her

V75-1 : 1 Friendofthephantom – Konkurrerer mot seg selv i innledningsløpet, for går denne feilfritt, ja, da er den normalt helt overlegen. Rotet før bilen slapp feltet sist, men oppførte seg siden bra, og kom alene til mål på en bra tid. Lugauer tror MYE på sin hest, og det er kun galoppen i mot. Feilfritt = da er den «klink».

V75-2 : 2 Fearless Flier – Feilet på vei mot tet i første sving sist, og det er mulig at det gikk litt for fort da. Kom helt strålende tilbake etter galoppen, og er under en sterk utvikling. Hadde ingen problemer fra det samme sporet nest sist, og burde komme seg greit avgårde. Kan nok litt under 16 på distansen, og vi tror på en flott mulighet mot en ikke veldig hard gjeng.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 5 Harpos Shakespeare – Ser foreløpig veldig entaktet ut, og har vel ikke imponert noe veldig enda. Har dog aldri tapt, og var helt OK til seier sist. Viste da 14,7 s 1000m. Kommer ut i et dårlig løp, og normalt har den en fin sjanse om den bare kommer seg greit ut bak bilen. Settes først, men vi vil se mer av denne før vi banker.

V75-4 : 5 North Star Navi – Er i superform, men har dessverre ikke hatt marginene med seg på slutten. Sist satt den perfekt til i tredje utvendig, men så huket man hjul ca 1100m fra mål. Satt siden i en dårlig rygg, fikk så fritt frem i siste sving, og spurtet bra med krefter igjen. Er god fra start, og klaffer det bare litt underveis så må den være HET i et løp som dette.

V75-5 : 8 Hunting Widow – Her føler vi at 9 Lady Silver blir overspilt da den har tjent veldig raske penger på slutten, og som nå møter betydelig tøffere motstand. Vår ide er best når den får gå skoløs, men sist fikk den aldri vist det, og ble sittende fast med krefter igjen. Møter helt riktig motstand nå, den har et veldig høyt toppnivå, og duger i massevis om det bare løser seg bedre enn sist. MÅ BARE PRØVES HER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 3 Estrella Diamante – Så helt enorm ut i årsdebuten sist, og vi likte den virkelig skarpt. La da inn en avslutning i 11-fart, og kom fulltanket til mål. Er kjapp ut med volte, og vi tror på tidlig tet. Distansen skal ikke være noe problem, og fra tidlig tet skal det en knallgod hest til for å plukke den ned. Plasseres ganske klart foran 1 Impactdarche.

V75-7 : 2 Victory Poseidon – Måtte se seg slått av en bedre hest sist, men gikk en god tid, og er under utvikling. Nå får den på seg en BIKE for første gang, den er veldig kjapp fra start, og sporet er perfekt. Settes knepent først i et ellers småskummelt oppgjør.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»