(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Den første uken i april er som vanlig spekket med høydepunkter. Det er Super Saturday kommende lørdag og på Åby er det en voldsom jackpotomgang som venter med hele 37 556 533 SEK ekstra i sjuerpotten og her er det spillestopp kl 16.20. Lørdag kveld er det Gulljackpot i V75-omgangen på Forus med flotte betingelser for spillerne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Men før vi kommer dit skal vi også gjennom en innholdsrik torsdag. På Bergen travpark er det hele elleve løp i kveld og både V65 og V5-spill på menyen. På Ørebro venter det en flott jackpotomgang i V64-spillet med hele 852 454 SEK ekstra i sekserpotten.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V64-omgang på Ørebro. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

I denne artikkelen skal det heretter handle om V64-omgangen på Ørebro og her er det spillestopp kl 19.30. Rolf Lerum er opptatt på annet hold denne torsdagen og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig.. Grunnet tidspress blir det kun omtale av V64-bankeren og DD-bankeren. V64-bankeren kommer ut i allerede i V64-1.

Poleposition med Djuse
Magnus A Djuse vant tre løp på Solvalla onsdag kveld og er dermed oppe i 68 seire hittil i år og i kveld er han blant engasjert av Daniel Reden til å kuske 5 Poleposition i V64-1. Det er snakk om årsdebut for hesten som løpte inn over 500 000 kr på kun ni starter i fjor og vant fire løp. Likevel var ikke Reden helt fornøyd med hesten og han tror det klart mer å hente ut. Er garantert godt forberedt til kveldens årsdebut og det dreier seg om en svært motivert favoritt i V64-1. Vi klinker til med banker på 5 Poleposition allerede i V64-1.

Svedberg har DD-bankeren
Kveldens største V64-banker blir trolig 2 Global Excellence og Markus B. Svedberg i V64-5/DD-1. Hesten vant sprettlett fra tet sist og har vunnet to av sine tre starter i år. 2609 meter er neppe noe minus og fra et perfekt andrespor er nok Svedberg tidlig i tet med den store favoritten. Vel i tet skal det være topp vinnersjanse. 2 Global Excellence og Markus B. Svedberg blir vår DD-banker på Ørebro i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.