(Nettavisen)

En strålende trav- og galoppuke står foran oss og også denne lørdagen byr på Super Saturday. Suksesskonseptet til Rikstoto byr på dobbel V75 kommende lørdag. Først spiller vi til en strålende V75-omgang på Åby desom blant byr på Kung Gustafs Pokal og Drottning Silvias pokal. Lørdag kveld spille vi til en herlig V75-omgangForus med Gulljackpot og flere storløp på menyen. Tirsdag kveld er det jackpot i V75 Xpress fra Bjerke/Jägersro med 500 000 kr ekstra i sjuerpotten. Onsdag kveld er det stor jackpot i V86 på Solvalla/Bergsåker med hele 9 415 753 SEK ekstra i åtterpotten. Søndag er det internasjonal V75 på Vermo med Finlandia Ajo som det store sportslige høydepunktet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Men før alt dette skal skje, venter en innholdsrik mandag. Den innledes med V4-lunsj på Visby. Det er supermandag på Varig Orkla i kveld med hele elleve løp på menyen og internasjonalt spill. Mandag kveld er det også en flott V64-omgang på Färjestad.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Varig Orkla Arena der det er "superkveld" med hele 11 løp på menyen. Det betyr både internasjonal V65, internasjonal V4 og internasjonal V5. V4-spillet starter først med spillestopp allerede kl 18.10, mens V65-spillet (der de to første V65-løpene inngår i V4-spillet) som vanlig har spillestopp kl 18.55. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 med spillestopp kl 20.05. Det er flere mulige bankerkandidater i V65-spillet, jeg endte opp med banker i V65-2.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V65-omgang på Varig Orkla Arena. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Eggen-show i V65-2
Dyktige Tor Arne Eggen sender ut både 1 Googooman og 2 Papillon E.V. i V65-2/V4-4 og begge står nydelig til på strek. Jeg har klart mest tro på at 1 Googooman er vinneren. Fireåringen årsdebuterte med en imponerende seier for snaue to måneder siden. Til tross for en stor startgalopp kom han tilbake og vant. Tre uker senere gjorde han ett nytt toppløp til andre i et meget bra V75-løp som ble vunnet av seiersmaskinen Chanto Victoria. Står ypperlig til i førstespor på strek i kveld og det må være snakk om en meget god vinnersjanse sammen med Jomar Blekkan som kusk. 1 Googooman blir min V65-banker på Varig Orkla Arena i kveld. I V4-spillet hekter jeg på 2 Papillon V.E. og spiller dobbeltbanker i V4-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Seiersmaskinen er strøket i V65-1
Jomar Blekkans seiersmaskin 9 Alma Prins hadde blitt favorittspilt i V65-1 til tross for at han stod på 40 meter tillegg på sprint. Men hesten ble strøket i morgentimene mandag og da åpner løpet seg mer opp. 7 Rofstad Odin har funnet ett nytt gir de siste månedene og står med to strake seire. Kommer til å bli spillefavoritt nå og det er snakk om en motivert sådan. Jeg tar uansett med fem hester på de største forslagene i V65-1/V4-3.

Se opp for Sørmo
Bjørn Steinseth har med seg flere stallhester til Orkla i kveld og i V65-3 blir 9 Sjøli Fryd og 10 Lykkje Prinsessa favorittduoen for spillerne. Begge er naturligvis seiersaktuelle, men mitt objekt i løpet heter 11 Spilodina med sin trener og kusk Jarle Morten Sørmo. Galopperte som mulig seiersfarlig inn mot den siste svingen nest sist og satt fast med vinnerkrefter mot mye bedre hester forrige onsdag. Helt riktig motstand i kveld og må være et spennende objekt i V65-3.

Kvamme kan vinne igjen
Pausehesten 5 Røyns Petter blir spillefavoritt i V65-4/V5-1. Vallaken til Hilde Pedersen Vik har ikke startet siden oktober i fjor og han avsluttet fjoråret med to strake seire. Har vunnet en lokalkjøring sist helg som oppkjøring til årsdebuten og skal være godt forberedt i følge Hilde. Men mitt objekt heter uansett 7 Alonso Oda som har vunnet to av sine tre siste løp for sin eier og trener Bernt K. Kvamme og vært meget solid i de seiersløpene. Generelt er dog V65-4/V5-1 er garderingsløp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Steinseths beste vinnersjanse
Bjørn Steinseth har naturligvis vinnersjanse med 9 Sjøli Fryd i V65-3, men hans klart beste vinnersjanse i kveld er med fireårshoppa 4 ID Diamant i V65-5/V5-2/DD-1. Hoppa har gjort fire starter i karrieren, vunnet tre av dem og blitt tredje en gang. Vant enkelt fra tet sist på Färjestad og har faktisk gjort sine tre siste løp i Sverige. Har en overkommelig oppgave foran seg i kveld og blir klar favoritt i sitt løp. Jeg tar med 6 Shoshone på gardering i V65-spillet. Men i DD-spillet og V5-spillet velger jeg å bankerspille 4 ID Diamant.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Kjører Blekkan i trav, blir det seier
6 Lykkje Pelle var opprinnelig min førstehest i V65-6/V5-3/DD-2, men denne ble strøket i morgentimene mandag. Det betyr at Jomar Blekkan kommer til å bli favoritt med kapasitetshesten 10 Skjegge Svarten. Solgte seg dyrt som toer i et tøft V75-løp på Varig Orkla i sin siste start og kjører Jomar Blekkan i trav i kveld, er det en trolig vinner i V65-6/V5-2.