(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Gävle byr på en ganske jevn og åpen V64-omgang i kveld, og dette er en omgang med potensial. Den beste bankeren kommer ut i V64-2, og der står vi alene på 1 Gourmet Brodde. Tet og slutt! Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V64-omgangen fra Gävle finner du her

V64-1 : 1 Pelas Kokeshi – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den har gjort fine løp på slutten. Er lynrask fra start, her skal distansen passe perfekt, og fra tet kommer den å lede lenge. Settes knepent først i et ellers veldig jevnt oppgjør hvor det skiller lite.

V64-2 : 1 Gourmet Brodde – Har et gaveløp foran seg her, og taper normalt ikke om alt går riktig for seg. Etter en lengre pause nest sist så feilet den når den skulle utfordre vinneren på oppløpet, mens den sist leverte en god avslutning fra femte utvendig. Er veldig kjapp fra start, og fra tet må sjansene være store.

V64-3 : 9 Denali Doc – Har gjort to klart bra løp etter pause, og skal normalt sett være ytterligere forbedret i kveld. Nå rykker man også skoene rundt, og det vil gi den et ekstra kick. Kan få det sydd opp fra smygsporet, og mot dønn riktig motstand er den verdt et forsøk. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 8 Fetter Tir – Er svært grunnkapabel, og det skal bli spennende å se den igjen i banen etter at vintertreningen er unnagjort. Har en helt riktig oppgave foran seg når det gjelder motstand, den pleier å være godt forberedt, og den må være helaktuell i et løp som dette. Frekk tipsener!

V64-5 : 11 Lill Hans – Solgte seg dyrt i debuten for Oskar Kylin Blom sist, og falt virkelig med flagget til topps. Skal være ytterligere forbedret til denne starten, springsporet passer perfekt, og den må tas på alvor i et ellers veldig jevnt løp for «kaldingene». Settes knepent først.

V64-6 : 10 Everon – Har vært lenge borte grunnet en gaffelbåndskade, og trenger nok noen løp i kroppen før formen er på topp. Dette er dog en kanon i grunnlaget, den er svært spurtsterk, og gjør seg ikke bort om den bare leverer sånn noenlunde. Prøves som en frekkis i en ellers jevn finale.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»