(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Romme står for tirsdagens V4-lunsj, og dette er en omgang vi liker. Flere spennende objekter er jobbet frem, og hvor bra er egentlig storfavoritten Mondriaan Boko når den nå debuterer for sin nye trener? Vi spekulerer i mot, og skal til lukene med følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V4-omgangen på Romme finner du her

V4-1 : 7 Västerbo Blizzard – Her blir 5 Mondriaan Boko enormt hardt betrodd, og på ren kapasitet er den klart best. Vær dog OBS på at den har vært veldig lenge borte (trolig skadet), og kommer nå ut i regi av en ikke veldig god trener. Kan naturligvis vinne, men den må vise noe for sin nye trener før vi går hardere til på den. Vår ide holder vi høyt på ren kapasitet, og dette er normalt en svært god hest i slike omgivelser. Det blir skoløs rundt direkte etter pause, og skulle ikke favoritten være veldig god direkte så må Västerbo Blizzard ha en stor sjanse å ta seg av innledningsløpet.

V4-2 : 6 Portofino – Holder vi svært høyt på ren kapasitet, og det er snakk om feltes beste hest. I fjor matchet den betydelig bedre hester enn dette, og det skal bli spennende å se den i dagens årsdebut. Kan være helt «klar» direkte, og den skal stå først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 9 Pure Lane – Dette er et ganske dårlig løp med mange formløse hester. Ideen vår gikk fullt godkjent etter hinder på veien sist, men hadde uansett godt av det løpet i kroppen, og skal være forbedret til denne starten. Nå rykker man dessuten bakskoene, og det vil gi den et ekstra kick. Settes først i et løp som ikke er helt enkelt, og en bred gardering kan derfor være smart.

V4-4 : 10 Hidden Dragon – Var ute i langt tøffere omgivelser enn dette i fjor, og motstandsmessig har den en billig oppgave foran seg i sin årsdebut. Er naturligvis ikke i toppform direkte, men får den bare litt tempohjelp så skal den uansett duge godt mot en overkommelig gjeng som dette. Settes frekt først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»