(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Lerum med solide V64-vurderinger 25. mars - Kr.900 ble til Kr.10 180
Undertegnede serverte sterke V64-tips til Halmstad mandag 25. mars, og den mellomste bongen på Nettavisen til Kr.900 suste inn, og betalte ut Kr.10 180,-. Flamenco Girl innfridde som ventet enkelt fra tet som den beste bankeren i omgangen. Sjokket Wingait Birgitta (5,2%) stod først på ranken, og følgende info ble servert:

V64-1 : 10 Wingait Birgitta – Er en grunnkapabel hoppe som er på riktig vei i ny regi, og som normalt duger i massevis mot en småbillig gjeng som dette. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og blir gradvis bedre. Skulle den være ytterligere forbedret til denne starten så er den god nok, og vi er inne på at den kan storskrelle. Plasseres knepent foran 9 Nevio Boko.

Bergen Travpark byr på en fyldig meny denne kvelden, og i V65-spillet klemmer vi til med en banker som har en perfekt oppgave foran seg. 5 Viktor C.D. i finalen må ha en stor sjanse å lede sitt løp rundt om på en normal dag, og står alene på alt. Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V65-omgangen fra Bergen finner du her

V65-1 : 1 Avonaco – Løste enormt bra ut bak bilen sist, og løser den slik så har Lars Tore Hauge en bra sjanse å forsvare sporet. Har dessuten superform, og selv om den er hardt ute så kan det gå veien igjen. Plasseres foran 3 Ribot/8 Jailhouse Banker.

V65-2 : 2 Birk Eldsvarten – La seg ikke til på startsiden sist, og etter hvert kom galoppen. Gikk helt strålende etter galoppen, og vi hadde 30,4/1800m på klokken. Kan fort være ytterligere forbedret med det løpet i kroppen etter pause, og i kveld er den meldt med første BIKE samt at den skal gå skoløs på alle fire for første gang. Dette kan løfte en hest med minst 40m, og da blir den ikke enkel å ha med å gjøre. Førstevalget!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 8 The One And Only – Er bare 4-år, og den gjør en svært spennende årsdebut i kveld. Har trent 21/2000m, og er naturligvis ikke helt i toppform enda. Er feltes beste hest, men nå nøyer vi oss med å sette den først på ranken, og avstår fra et bankerspill. Plasseres foran 9 Joconde Du Calorne/5 Sing For Hope.

V65-4 : 6 Lome Spesiell – Ble sittende bom fast som fulltanket sist, og dette er en hest som Frank Ringheim virkelig har et godt tak på. Kommer nå ut på sin beste distanse, og skulle den komme seg til tet fra springsporet så har den normalt en fin sjanse. Dette er dog et veldig åpent løp med flere hester som er betydelig bedre enn raden, og her plukker vi med oss litt hester. Se opp for 1 Skeie Oda/7 Haugestad Mantra som begge ligger i skorpen, og som begge kan vinne om de bare skikker seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 1 Tin Rapp – Dukker opp etter at vintertreningen er gjort unna, og med gode rapporter i ryggen så skal den stå klart først på ranken. Er nemlig en hest som er bedre enn grunnlaget sitt, og går alt riktig for seg så er det altså hesten å slå. Bak denne er løpet veldig jevnt, og åpent.

V65-6 : 5 Viktor C.D. – Var under pari sist, mens den ble sittende bom fast med krefter igjen etter pause nest sist. Kommer her ut etter en ny liten pause, og er den som nest sist så dreier dette seg om tet og slutt. Har rett og slett en nydelig oppgave foran seg, og i en ellers spennende omgang er dette vår beste banker. ALL IN!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»