(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Lerum med solide V64-vurderinger 25. mars - Kr.900 ble til Kr.10 180
Undertegnede serverte sterke V64-tips til Halmstad mandag 25. mars, og den mellomste bongen på Nettavisen til Kr.900 suste inn, og betalte ut Kr.10 180,-. Flamenco Girl innfridde som ventet enkelt fra tet som den beste bankeren i omgangen. Sjokket Wingait Birgitta (5,2%) stod først på ranken, og følgende info ble servert:

V64-1 : 10 Wingait Birgitta – Er en grunnkapabel hoppe som er på riktig vei i ny regi, og som normalt duger i massevis mot en småbillig gjeng som dette. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og blir gradvis bedre. Skulle den være ytterligere forbedret til denne starten så er den god nok, og vi er inne på at den kan storskrelle. Plasseres knepent foran 9 Nevio Boko.

Östersund står for torsdagens V4-lunsj, og flere hester fra Norge har tatt turen. Vi banker 5 Västerbo Ajax (V4-1), og ganger bongene våre noe opp (x 3) på Andelstorget. Sjekk ut følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V4-omgangen fra Östersund finner du her

V4-1 : 5 Västerbo Ajax – Konkurrerer mot seg selv i innledningsløpet, og taper ikke dette om alt går riktig for seg. Sitter normalt tidlig i tet, og siden må de andre kjempe om andreplassen. Helt andre oppgaver enn et vanlig lunsjløp venter fremover. SPILLES!

V4-2 : 5 Fighter From Start – Er en grunnkapabel traver med superform. Møtte gode hester på Varig Orkla Arena sist, og ble plassert i femte innvendig. Satt i dårlige rygger, fikk langt frem, men leverte et forrykende oppløp, og kom til mål med masse krefter igjen. Skal være et bra spill nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 5 B.B. Pave Faks – Er ikke stabil, og sist feilet den altså som helt «klar» ut på oppløpet. Er i veldig bra form, nå skal man teste den skoløs på alle fire, og feilfritt har den en god sjanse i dette ganske jevne løpet for «kaldingene». Prøves som en frekkis.

V4-4 : 9 Kilgore – Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, den holder helt grei form, og skal normalt ha en veldig fin sjanse i et løp som dette. Er meldt med BIKE for første gang i karrieren, og det vil løfte denne mye. Får den bare litt tempohjelp så blir den ikke enkel å stå i mot. Settes knepent først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»