(Oppland Arbeiderblad)

Det er ikke noe nytt at Urbane Totninger i årenes løp har hatt mye besøk fra Hamar, derfor er det ikke noe å si på at hamarsingene fikk fart på kjøpknappen da billettene til showet på Hamar kulturhus ble lagt ut.

– Sommershowet til Urbane totninger er sett av hele 360.000 siden de startet i 2007, og vi ser at de har bygget en enorm popularitet, sier Tor Rullestad, leder ved Hamar kulturhus.

– Med nesten 1000 billetter solgt på få dager måtte vi veldig raskt sette opp ekstraforestillinger, melder han. Nå kjøres showet fire ganger i Hamar kulturhus 17. og 18. november.

Chat Noir-forestillingen «Tidenes show» er en fiks miks av høydepunkter fra de første 15 årene med Urbane Totninger og noen splitter nye numre.

– Vi hørte rykter om at noen synes det var for langt eller skummelt å reise helt til Oslo for å se oss, så nå tar vi med showet ut til folket, sier Paul Håvard Østby, en av de du kan se på scenen til høsten.

Urbane Totninger består av Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby, Ida Marie Ringerud, Sverre Fredrik Bø Nordheim, Torbjørn Dyrud, Lewi Bergrud, Jon Anders Narum og Håvar Gjestvang.